Στη Ερμούπολη της Σύρου, η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών 2022.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.166

Στη Ερμούπολη της Σύρου, η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών 2022.

Στη φωτογραφία ο Δημοσθένης Βαρβέρης με τον Κωνσταντίνο Σιμιτζή πρόεδρο του Ευβοϊκού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και τον Ανδρέα Μαυριγιαννάκη πρόεδρο της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.

Η 14η πανελλήνια συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών θα πραγματοποιηθεί 10-11-12-13 Ιουνίου στη Σύρο. Eναλλακτική ημερομηνία σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, θα είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Διοργανωτές είναι τρείς όμιλοι: ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος, ο Ευβοϊκός Ομίλος Φουσκωτών Σκαφών και ο Όμιλος Φουσκωτών & Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου.

Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΜΟΦΣ κος Ανδρέας Μαυριγιαννάκης η Ομοσπονδία, θα διαθέσει από το ταμείο της - το οποίο είναι εύρωστο - 3.000 ευρώ και στους τρεις ομίλους, για τα λειτουργικά έξοδα της εκδήλωσης. Μετά από 4 χρόνια μη πραγματοποίησης της τόσο επιτυχημένης εκδήλωσης, υπάρχει αισιοδοξία για μεγάλη συγκέντρωση κατόχων φουσκωτών από τους ομίλους όλης της Ελλάδας.

Η επιλογή του λιμανιού της Ερμούπολης έγινε μάλιστα γι΄αυτό τον λόγο, μιας και είναι αρκετά μεγάλο και θα μπορεί να φιλοξενήσει ένα σοβαρό αριθμό σκαφών χωρίς προβλήματα.

Το περιοδικό μας θα ταξιδέψει μαζί και θα καλύψει αυτή την γιορτή όπως της αρμόζει.

Καλή επιτυχία!

ΚατηγορίαΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ
Print
Back To Top