Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab στην ΝΑΤΕΧ. Δοκιμές στη θάλασσα.

25/26/27 Σεπτεμβρίου 2021 - Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο.

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab στην ΝΑΤΕΧ. Δοκιμές στη θάλασσα.

Κάθετα φλαπς - Ο αποτελεσματικότερος τρόπος να τριμάρεις το σκάφος σου

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab τοποθετούνται στην καθρέφτη του σκάφους και ελέγχονται μέσω ενός μικρού κομπρεσέρ. Τα κάθετα φλαπς λειτουργούν με μεγάλη ακρίβεια και βελτιώνουν σημαντικά την πλέυση και τον έλεγχο του σκάφους ακόμα και στις χειρότερες καιρικές συνθήκες, κάνοντας το ταξίδι σας ασφαλέστερο και πιο άνετο. Η βελτιστοποιημένη γεωμετρία του σκάφους επιτυγχάνει ταυτόχρονα και σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου.

AR Trim Tabs The App

Το AR Trim Tabs είναι μία απλή εφαρμογή για το κινητό ώστε να μπορείτε να μετράτε και να επιλέγετε το κατάλληλο μέγεθος φλαπ της Hydrotab. 

Χρησιμοποιείστε την τεχνολογία της Augmented Reality και σε λίγα βήματα βρείτε ποιο μέγεθος φλαπ χωράει στον καθρέφτη του σκάφους σας, πριν το παραγγείλετε ώστε να απολαύσετε μια εξαιρετική πλεύση είτε με αυτόματο είτε με χειροκίνητο χειριστήριο. Το AR Trim Tabs απλά θα σας ζητήσει να μετρήσετε τις διαθέσιμες αποστάσεις με το κινητό σας!

Η Hydrotab θα έχει σκάφος στο νερό για να δοκιμάσετε τα flaps. Επικοινωνήστε στο 210 - 4836346 για να κλείσετε ραντεβού.

NATEX by the SEA

  • 25-27 Σεπτεμβρίου 2021
  • Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο, Αθήνα

ΣΚΑΦΗ, ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΨΑΡΕΜΑ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ.
Σαββατοκύριακο: 10:00 -19:30, Δευτέρα: 11:00 -19:30.
Από την Varveris Publications.
www.NatexMedia.gr

ΚατηγορίαΕΚΘΕΣΗ ΝΑΤΕΧ
Print
Back To Top