ΝΕΕΣ Άγκυρες ROCNA από την EVAL.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

ΝΕΕΣ Άγκυρες ROCNA από την EVAL.

Αν θέλετε μία άγκυρα «παντός βυθού», τότε πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τις άγκυρες ROCNA! Ανάμεσα στα άλλα πλεονεκτήματα που θα ανακαλύψετε, θα διαπιστώσετε πως το πλέον σημαντικό είναι το ότι δένουν και συγκρατούν σε όλους τους βυθούς, από άμμο και λάσπη μέχρι πέτρες και φύκια!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι εμείς που αγαπάμε τη θάλασσα προετοιμάζουμε κατάλληλα τα σκάφη μας για να απολαύσουμε πολλά αλλά και ασφαλή ταξίδια. Αν έχει έρθει η στιγμή να αντικαταστήσετε ή να αποκτήσετε μία καινούργια άγκυρα που να «πιάνει» καλά σε οποιοδήποτε βυθό, σας προσκαλούμε να δείτε τις άγκυρες ROCNA. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Γαλβανιζέ ή Inox ποιότητα ενώ επιπλέον θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα διαφορετικά μεγέθη άγκυρας για να επιλέξετε το κατάλληλο, ανάλογα με το μήκος του σκάφους σας.

Επιπλέον, οι άγκυρες ROCNA έχουν απίστευτα υψηλή ποιότητα κατασκευής αλλά και φινιρίσματος ενώ είναι αξιοσημείωτο πως κάθε άγκυρα ROCNA συνοδεύεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής για θραύση και κάμψη από κατασκευαστικά ελαττώματα. Προσθέτοντας στα χαρακτηριστικά τους τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης, οι άγκυρες ROCNA αποτελούν ίσως την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία τους και σίγουρα αξίζουν να τις δείτε από κοντά!

Βρείτε τις άγκυρες ROCNA στο δίκτυο της EVAL και στο www.eval.gr.

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top