Τα εντυπωσιακά νέα φλαπ της Hydrotab

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Τα εντυπωσιακά νέα φλαπ της Hydrotab

Με κορυφαία αισθητική, minimal σχεδιασμό, λειτουργικότητα και ποιότητα κατασκευής, η Hydrotab επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά την θέση της, ως ενα κορυφαίο σύστημα τριμαρίσματος σκαφών στον κόσμο. 

Στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης Metstrade μόλις το περασμένο Νοέμβριο του 2019 στο Άμστερνταμ, η Hydrotab Marine Engineering παρουσίασε για πρώτη φορά την νέα σειρά SR των καθέτων φλαπ τριμαρίσματος και σταθεροποίησης σκαφών, καθώς και το νέο της αυτόματο χειριστήριο moby. Δίνοντας σαφή προτεραιότητα στον σχεδιασμό, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την ποιότητα κατασκευής η Hydrotab καταθέτει πλέον τα διαπιστευτήριά της, ως ένα premium brand στην παγκόσμια αγορά του ναυτιλιακού εξοπλισμού.

To νέο χειριστήριο Moby

Πολύ λεπτό, με state-of-the-art σχεδιασμό το νέο αυτόματο χειριστήριο moby ταιριάζει και αναδεικνύει το πάνελ οργάνων κάθε σκάφους. Ο χειρισμός που γίνεται με ένα απλό joystick, το εύκολο menu καθώς και τα ευανάγνωστα γραφικά της οθόνης κάνουν πραγματικά την λειτουργία των φλαπ απολαυστική. Το χειριστήριο moby είναι true NMEA 2000 ώστε να εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα, και έχει ενσωματωμένα GPS, 3D acceleration-meter και γυροσκόπιο, ώστε κάθε στιγμή να λαμβάνει σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα ταχύτητας, κλίσεων και επιταχύνσεων και να μπορεί να εκτελεί δυναμική διόρθωση του τριμ (pitch) αλλά και των πλάγιων κλίσεων (roll) του σκάφους σε κάθε καιρό. Το χειριστήριο moby διαθέτει τρεις επιλογές λειτουργίας Manual, Auto Trim και Full Auto (Trim & Roll) καθώς και λειτουργία Turn Co-coordinator η οποία προσφέρει άνεση στου επιβάτες στην διάρκεια εκτέλεσης αλλαγής πορείας. Tomoby είναι συμβατό με την νέα σειρά κάθετων φλαπς SR καθώς και με τις παλιότερες ΒΤ και FW Heavy Duty.

Τα νέα φλαπ τα είδαμε από κοντά στο περίπτερο της Hydrotab, στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών στο τέλος του 2019.

Η σειρά SR κάθετων φλαπ της Hydrotab

H νέα των σειρά κάθετων φλαπ SR της Hydrotab θα είναι διαθέσιμη στην αγοράς από τις αρχές του 2020. Τα φλαπς αυτής της σειράς είναι ελαφρύτερα κατασκευασμένα από ανθεκτικό συνθετικό υλικό. Τα πρώτα μεγέθη της σειράς SRπου μπαίνουν σε παραγωγή θα είναι των 300mm και 450mm (300SR, 450SR) ώστε να καλύψουν την αγορά των σκαφών μέχρι 35 πόδια (11μ). Ο σχεδιασμός της σειράς SR βασίζεται πάνω στον πατενταρισμένο πνευματικό μηχανισμό της Hydrotab, ο οποίος εξασφαλίζει την λειτουργία των φλαπς ακόμα και στις σκληρότερες συνθήκες. Με έμφαση στον compact και minimal σχεδιασμό και πολύ μικρό βάρος, η σειρά SR δεν κάνει κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, την αντοχή, και τις επιδόσεις στοχεύοντας την κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των χρηστών.

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top