Με τον ΜΟΦΣ από την Χαλκιδική στην Σκόπελο.

Χαράλαμπος Πέτρου (Πρόεδρος ΔΣ ΜΟΦΣ) - Γιαννόπουλος Γιάννης (Ειδικός Γραμματέας & Επικοινωνία Μ.Ο.Φ.Σ.) T.163

Με τον ΜΟΦΣ από την Χαλκιδική στην Σκόπελο.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η οικογενειακή, θαλάσσια εκδρομή του ΜΟΦΣ (Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών) στην Σκόπελο.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 19-21/ Ιουνίου 2021, είκοσι σκάφη με εξήντα άτομα συνολικά αναχώρησαν από διάφορα σημεία της Χαλκιδικής με προορισμό την Σκόπελο. Με σύμμαχο τον καλό καιρό δημιουργήθηκαν τα διάφορα γκρουπ για σύμπλευση και όλα εξελίχθηκαν ομαλά, τόσο στην αναχώρηση όσο και στην επιστροφή.

Στην Σκόπελο το πρώτο βράδυ υπήρχε συνάντηση και δείπνο όλης της παρέας σε γνωστή ταβέρνα του νησιού, ψηλά στο κάστρο με τους ήχους της ρεμπέτικης κομπανίας του Ξηντάρη.

Την επόμενη μέρα το πρόγραμμα συμπεριελάμβανε all day cruise στο Λιμνονάρι με μπάνιο, καφέ και γεύμα.

Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος το πρωί υπήρχε προγραμματισμένη πολιτιστική επίσκεψη στο αρχοντικό Βακράτσα (βλέπε φωτογραφία κάτω), που άνοιξε με εντολή του Δημάρχου αποκλειστικά για τα μέλη του ομίλου. Στην συνέχεια δημιουργήθηκαν ξανά οι παρέες που είχαν κοινό τόπο προορισμού κατά την επιστροφή και τα σκάφη με τα πληρώματα αναχώρησαν αποχαιρετώντας το νησί.

Το αξιοσημείωτο στο ταξίδι, τόσο κατά την αναχώρηση, όσο και στην επιστροφή ήταν ότι είχαμε συνταξιδιώτες πολλά δελφίνια και θαλάσσιες  χελώνες και το μοναδικό θέαμα που είχαν την ευκαιρία να δουν ορισμένοι από την παρέα, ένα ζευγάρι φάλαινες. Κάποιοι που πήγαν για μπάνιο στην Αλόννησο είδαν την γνωστή μασκότ του νησιού την φώκια. 

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου προγραμματίζεται η επόμενη θαλάσσια εκδρομή στην Αμμουλιανή της Χαλκιδικής

ΚατηγορίαΑΠΟΣΤΟΛΗ
Print
Back To Top