Διεύθυνση: Παπάζογλου 4, Ταύρος, 17778 Αθήνα

Website: https://www.hydrotab.gr

Email: info@hydrotab.gr

Olympic Engineering is a powerful contemporary company that produces equipment for the shoe industry, highly specialized and well known for its upper shaping applications. Founded in 1969 by Chris Triantafyllis, the company is already active for more than four decades waving the spirit of creativity and innovation. This spirit is highly reflected on the company’s products many of which are covered with international patents.


HYDROTAB To ελληνικό όνομα που διαπρέπει στην παγκόσμια αγορά!

Ο Δημοσθένης Βαρβέρης μιλά με τον κο Πέτρο Μελά για το παρελθόν και το μέλλον, της γνωστής εταιρίας κατασκευής φλαπς.

HYDROTAB  To ελληνικό όνομα που διαπρέπει στην παγκόσμια αγορά!

Η ιδέα κατασκευής ήρθε μέσα από την ανάγκη να βρεθεί ένα αξιόπιστο φλαπ, για το ίδιο το σκάφος του ιδιοκτήτη της εταιρείας Χρήστου Τριανταφύλλη. Έχοντας αρχικά τοποθετήσει στο σκάφος του κάποια κάθετα φλαπ γνωστής εταιρείας, είχε εκτιμήσει την εξαιρετική απόδοση που είχαν, αλλά δυστυχώς οι πολύ συχνές βλάβες που παρουσίαζαν, τελικά οδήγησαν τον κ. Τριανταφύλλη να σχεδιάσει ο ίδιος ένα φλαπ, που να αντέχει στις σκληρές συνθήκες του θαλασσινού νερού.

Τα εντυπωσιακά νέα φλαπ της Hydrotab

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Τα εντυπωσιακά νέα φλαπ της Hydrotab

Με κορυφαία αισθητική, minimal σχεδιασμό, λειτουργικότητα και ποιότητα κατασκευής, η Hydrotab επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά την θέση της, ως ενα κορυφαίο σύστημα τριμαρίσματος σκαφών στον κόσμο. Στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης Metstrade μόλις το περασμένο Νοέμβριο του 2019 στο Άμστερνταμ, η Hydrotab Marine Engineering παρουσίασε για πρώτη φορά την νέα σειρά SR των καθέτων φλαπ τριμαρίσματος και σταθεροποίησης σκαφών...

Το Στήσιμο του Σκάφους & Φλαπς Τριμαρίσματος.

Του Νίκου Ρακιτζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 2763
  • 0 Σχόλια
Το Στήσιμο του Σκάφους & Φλαπς Τριμαρίσματος.

Λέγοντας ότι «στήνουμε» ένα σκάφος εννοούμε την συνολική μελέτη που πρέπει να κάνουμε για την επιλογή και ρύθμιση του εξοπλισμού του σκάφους, με τελικό σκοπό το σκάφος να έχει την μέγιστη απόδοση και την καλύτερη συμπεριφορά στους καιρούς. Ομολογουμένως είναι μια δύσκολη εργασία που απαιτεί προσοχή στην λεπτομέρεια και μεγάλη ειδίκευση.

Hydrotab 2018, εξελίξεις για τον χρόνο που πέρασε.

Του Νίκου Ρακιτζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 2168
  • 0 Σχόλια
Hydrotab 2018, εξελίξεις για τον χρόνο που πέρασε.

Το 2018 έφυγε και αφήνει πίσω του ενδιαφέρουσες εξελίξεις και σημαντικά γεγονότα για την Hydrotab. Για μια ακόμη χρονιά, τα συστήματα τριμαρίσμος και σταθεροποίησης σκαφών της Hydrotab, παραμένουν στην κορυφαία θέση σε ποιότητα και απόδοση, έχοντας ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών τους ακόμη στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Κάθετα φλαπς της Hydrotab, Συμβουλές για πιο ευχάριστα, ασφαλέστερα και οικονομικότερα ταξίδια.

Γράφει ο Πέτρος Μελάς - Hydrotab Marine Engineering

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 2335
  • 0 Σχόλια
Κάθετα φλαπς της Hydrotab, Συμβουλές για πιο ευχάριστα, ασφαλέστερα και οικονομικότερα ταξίδια.

Το καλοκαίρι είναι εδώ, το σκάφος έτοιμο με τον εξοπλισμό του είναι ήδη στο νερό και εσείς έχοντας την καλύτερη διάθεση ανυπομονείτε για να βγείτε στ’ ανοιχτά. Σας δίνουμε λοιπόν μερικές συμβουλές και οδηγίες ώστε να χειρίζεστε τα νέα κάθετα φλαπ της Hydrotab που τοποθετήσατε, με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να κάνετε το ταξίδι σας πιο άνετο, ασφαλέστερο και να οικονομικότερο. Ακόμα και αν δεν έχετε τοποθετήσει φλαπ στο σκάφος σας, οι πληροφορίες αυτές πιστεύουμε ότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμες

Back To Top