Εντυπωσιακή η επετειακή συμμετοχή της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στο Ναυτικό Σαλόνι 2021.

Του Νίκου Ρακιτζή T.166

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 4186
  • 0 Σχόλια
Εντυπωσιακή η επετειακή συμμετοχή της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στο Ναυτικό Σαλόνι 2021.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε, ηγέτιδας εταιρείας στον χώρο ειδών εξοπλισμού και σκαφών αναψυχής, στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2021 στο Metropolitan Expo, από τις 8 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2021.

Σε ένα εντυπωσιακό, διαδραστικό εκθεσιακό περίπτερο με πρωτοποριακό design, αμιγώς σχεδιασμένο βάσει νέων τεχνολογιών, η εταιρεία γιόρτασε την 75η επέτειό της, καλωσορίζοντας όλους τους επισκέπτες ενός εκ των σημαντικότερων ναυτικών γεγονότων της χρονιάς!

Με οθόνες touch screen, multimedia αλλά και παρουσίαση πραγματικών κινήτρων, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν το επετειακό video της εταιρείας καθώς και όλες τις τελευταίες τάσεις και τα νέα προϊόντα σε πολλές κατηγορίες ναυτιλιακού εξοπλισμού με κυρίαρχο τον νέο κινητήρα Mercury VERADO 600hp V12.

Παράλληλα, στο premium αυτό περιβάλλον, συνάντησαν τους experts της εταιρείας και συζήτησαν μαζί τους για τις ανάγκες τους, απολαμβάνοντας τον καφέ τους στο ειδικά διαμορφωμένο bar που είχε τοποθετηθεί στο περίπτερο, σε συνεργασία με τη Nespresso.

Επίσης, σε συνεργασία με την OpenSea, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ πραγματοποίησε μεγάλο social media διαγωνισμό όπου οι συμμετέχοντες μπορούσαν να κερδίσουν ένα seaναρπαστικό 3ήμερο με ένα απ’ τα μοναδικά σκάφη της Open Sea με κινητήρες Mercury.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, πιστή στο όραμα και στις διαχρονικές αξίες της, εδώ και 75 χρόνια, αντιπροσωπεύοντας οίκους και brands υψηλής ποιότητας, αναβαθμίζει κάθε ναυτιλιακή εμπειρία, με προϊόντα & λύσεις ναυτικού εξοπλισμού που χαράζουν νέα ρότα εμπιστοσύνης, ασφάλειας, επίδοσης και πολυτέλειας σε κάθε ταξίδι.

Όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν μαζί μας, μπορούν να βρουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό στα social media της εταιρείας, τα οποία διαρκώς ανανεώνονται με φρέσκο περιεχόμενο, για τους λάτρεις της θάλασσας και των σκαφών.

ΚατηγορίαΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Print
Back To Top