ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2018. Μεγαλύτερο, με παλμό, αφήνοντας προσδοκίες για την νέα χρονιά.

Toυ Νίκου Ρακιντζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 17491
  • 0 Σχόλια
ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2018. Μεγαλύτερο, με παλμό, αφήνοντας προσδοκίες για την νέα χρονιά.

Μεγαλύτερο, εμπλουτισμένο και με αυξημένη επισκεψιμότητα ολοκληρώθηκε το Ναυτικό Σαλόνι 2018. Από την Πέμπτη 22 έως και την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου η πραγματοποίηση της έκθεσης “Ναυτικό Σαλόνι 2018” στέφθηκε με απόλυτη εμπορική και οργανωτική επιτυχία, στο Πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Φέτος, στην έκθεση με την 38χρονη πλούσια ιστορία της, συμμετείχαν περισσότεροι εκθέτες, παρουσιάζοντας μία ευρεία γκάμα μηχανοκίνητων πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών, ιστιοπλοϊκών, μηχανών θαλάσσης και αξεσουάρ. Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι επισκέπτες, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, καθιστώντας την το μεγαλύτερο Ναυτικό Σαλόνι των τελευταίων ετών.

Η επιτυχημένη έκθεση έφερε το αυξημένο και ουσιαστικό εμπορικό ενδιαφέρον των επισκεπτών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης επιτεύχθηκαν συνεργασίες και κλείστηκαν παραγγελίες, τόσο από επαγγελματίες, όσο και από ιδιώτες που αγαπούν τη θάλασσα και τις απολαυστικές δραστηριότητες που προσφέρει.

Η εμπορική αποτίμηση των 5 αυτών ημερών ήταν ιδιαιτέρως θετική, γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις, πως το κλίμα στο κλάδο έχει αλλάξει προς το καλύτερο, με αποτέλεσμα η αγορά να ανεβαίνει με σταθερά βήματα.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, ο κ. Κρανίτης, Πρόεδρος του ΣΕΚΑΠΛΑΣ, ενημέρωσε για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, απευθυνόμενος στον κ. Νεκτάριο Σαντορινιό Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ο κ. Υφυπουργός ανέβηκε στο βήμα δηλώνοντας τη βούληση της πολιτείας να ικανοποιήσει τα περισσότερα αιτήματα του Συνδέσμου και τονίζοντας τη σημαντικότητα της Θαλάσσιας Αναψυχής σε συνδυασμό με τον Θαλάσσιο Τουρισμό, ως πολύτιμα εργαλεία για την αύξηση εσόδων στη χώρα μας.

Το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για το σκάφος και την θαλάσσια αναψυχή χάρισε χαμόγελα αισιοδοξίας σε εκθέτες και επισκέπτες, συνεχίζοντας να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έναν από τους σημαντικότερους τομείς της οικονομίας και της ελληνικής κουλτούρας. Σχετικά με Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ .

Τα περιοδικά μας ήταν και φέτος εκεί. Πλήθος αναγνωστών πέρασαν από το περίπτερό μας, κάνοντας πολλές ερωτήσεις για θέματα που τους απασχολούσαν σχετικά με το σκάφος και το ψάρεμα. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας, που μας έχει στην κορυφή των εκδόσεων του κλάδου, μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε και την φετινή χρονιά στοχεύοντας πάντα στην αρτιότερη ενημέρωσή σας.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκόμενων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές σκαφών, εισαγωγείς κι εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκόμενων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων, λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυτικού αθλητισμού, κ.λπ.

ΚατηγορίαΕΚΘΕΣΕΙΣ
Print
Back To Top