Νέα σειρά φουσκωτών σκαφών NEPTUNE από την EVAL

Του Νίκου Ρακιτζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 17643
  • 0 Σχόλια
Νέα σειρά φουσκωτών σκαφών NEPTUNE από την EVAL

Η ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL πρωτοπαρουσίασε τη νέα σειρά φουσκωτών σκαφών NEPTUNE, στην έκθεση ΝΑΤΕΧ στο Στάδιο του Ταε Κβον Ντο, σε νέα σχέδια και μοντέρνες γραμμές. Τα νέα σκάφη εκτός από τον ανανεωμένο σχεδιασμό έρχονται να εγγυηθούν αντοχή, ασφάλεια και οικονομία και να προσφέρουν την ιδανικότερη επιλογή για τους φίλους της θάλασσας στις θαλάσσιες εξορμήσεις ή το ψάρεμά τους.

Η νέα σειρά σκαφών της NEPTUNE χαρακτηρίζονται από την ισχυρή κατασκευή τους που εγγυάται την απόλυτα ασφαλή χρήση τους. Είναι κατασκευασμένα από πολυεστερικό ύφασμα 1100 denier, το οποίο είναι ειδικά επικαλυμμένο με PVC και από τις δυο πλευρές του. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα, απόλυτη στεγανότητα και αεροστεγή συμπεριφορά στο σκάφος. Παράλληλα, τα σκάφη προσφέρουν υψηλά επίπεδα αντίστασης στις φθορές, τα καύσιμα, τις υπεριώδες ακτίνες (UV) καθώς και στις καθημερινές τριβές. Αποτελούνται από ξεχωριστούς αεροθαλάμους για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Όλα τα σκάφη NEPTUNE διαθέτουν ενισχυμένες & στεγανές ενώσεις, παράλληλα φέρουν το διακριτικό CE και είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με την Οδηγία για Σκάφη Αναψυχής 2013/53ΕΕ. Η εμπιστοσύνη στην ποιότητα των σκαφών αντανακλάται στην 5ετή εγγύηση του υφάσματος και την 2ετή εγγύηση στις ραφές τους.

Δείτε όλη τη νέα σειρά σκαφών NEPTUNE 

ΚατηγορίαΦΟΥΣΚΩΤΑ
Print
Back To Top