Η Maritime Electronics στην έκθεση ΝΑΤΕΧ 2021 (Video).

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Η Maritime Electronics στην έκθεση ΝΑΤΕΧ 2021 (Video).

Η Maritime Electronics παρουσίασε την μονάδα MMDG, η οποία μεταφέρει μέσω bluetooth τις πληροφορίες που δίνει στιγμιαία ο εγκέφαλος του εξωλέμβιου κινητήρα σε ένα κινητό ή σε ένα τάμπλετ.

Η εφαρμογή διατίθεται στο play store ελεύθερα και εγκαθίσταται πάρα πολύ εύκολα. Το ίδιο εύκολα γίνεται και η εγκατάσταση της μονάδας. Συνδέεται στον εξωλέμβιο κινητήρα πάρα πολύ εύκολα στο διαγνωστικό τμήμα της μηχανής ή στο τμήμα του δικτύου και στερεώνεται πάρα πολύ απλά.

Είναι μια πάρα πολύ απλή διαδικασία, που μπορεί να την κάνει ο καθένας. Η μονάδα συνδέεται με την εφαρμογή, που ήδη έχει κατεβάσει και κατευθύνθηκε απευθείας έχει όλες τις ενδείξεις που εγκέφαλος της μηχανής μπορεί να στείλει. Στροφόμετρο, Μιλιόμετρο, ώρες λειτουργίας της μηχανής, ηλεκτρική τροφοδοσία, στιγμιαία κατανάλωση καυσίμου σε λίτρα ανά ώρα, με εκπληκτική μάλιστα ακρίβεια γιατί την πληροφορία την παίρνει κατ΄ευθείαν από τον ψεκασμό των μπεκ.

Δεν έχει να κάνει με την ροή του καυσίμου, που εκεί όπως ξέρουμε υπάρχουν αποκλίσεις. Υπάρχει πληροφορία για την θερμοκρασία μηχανής, την πίεση, την γωνία του trim.

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ότι παρέχει παρέχει πληροφορίες και σε διαγνωστικό έλεγχο της μηχανής, δηλαδή οποτεδήποτε χτυπήσει ένας βομβητής ή υπάρξει κάποια βλάβη αμέσως στο κινητό μας θα εμφανιστεί ακριβώς η βλάβη που παρουσιάστηκε.

Η απεικόνιση της οθόνης μπορεί να εμφανιστεί σε διαφορετικούς χρωματισμούς, ούτως ώστε να είναι πιο ευανάγνωστες οι πληροφορίες για τον καθένα μας ξεχωριστά. Μπορούμε να αλλάξουμε τις μονάδες μέτρησης σε θερμοκρασία ή την κατανάλωση και ότι γενικά μας εξυπηρετεί.

Επίσης έχει ημερήσια και νυχτερινή οθόνη.

Είναι ένα προϊόν που αντικαθιστά τα όργανα του σκάφους και απόλυτα αξιόπιστα μπορούμε να έχουμε ένα πάσα στιγμή, τον έλεγχο της εξωλέμβιες μας.

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 697 2347871

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΝΑΤΕΧ

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top