Ελλάδα ο Παράδεισος του θαλάσσιου τουρισμού, μηχανοκίνητου και ιστιοπλοϊκού (Video).

Του Δημοσθένη Βαρβέρη - 3η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής.

Ελλάδα ο Παράδεισος του θαλάσσιου τουρισμού, μηχανοκίνητου και ιστιοπλοϊκού (Video).

Η οικονομική και πολιτιστική σημασία του θαλάσσιου τουρισμού είναι δεδομένα για την Ελλάδα, η οποία από την φύση και την γεωγραφική της θέση είναι πόλος έλξης τουριστών σε παγκόσμια κλίμακα. Οι πλούσιες φυσικές ομορφιές, ο λαογραφικός περίγυρος, η πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά, η ιστορικότητα της περιοχής και κυρίως το μεγάλο ανάπτυγμα της ελληνικής ακτογραμμής (17.253,3 χιλιόμετρα, περίπου ίσο με τα 2/3 του περίπλου της Αφρικανικής Ηπείρου), σε συνδυασμό με τη νησιωτική συγκρότηση της Ελλάδας και την παραδοσιακή αγάπη του Έλληνα για τη θάλασσα, προσδίδουν ιδιαίτερη αίγλη στο θαλάσσιο τουρισμό. Εξάλλου οι ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, την έχουν καταστήσει διεθνώς “Παράδεισο του θαλάσσιου τουρισμού, μηχανοκίνητου και ιστιοπλοϊκού” και για μεγάλο αριθμό Ευρωπαίων, Αμερικανών αλλά και άλλων εθνικοτήτων πολιτών αποτελεί “τουριστικό όνειρο”.

Η δυνατότητα περεταίρω επέκτασης και ενίσχυσης των δραστηριοτήτων των μελών του με τη δημιουργία των προϋποθέσεων για την επαγγελματική οργάνωση τους και την εξασφάλιση των κοινών επαγγελματικών δικαιωμάτων τους, εκτιμάται ότι θα εξασφαλίσει στα μέλη μια δυναμική και συνεχή πορεία στο μέλλον.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Γλυφάδα στην Αθήνα, η τρίτη Γενική Συνέλευση του ΠΣΕΘΜΑ. Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των μελών του από όλη την Ελλάδα. Στην συνέλευση παραβρέθηκαν και υπηρεσιακοί παράγοντες των αρμόδιων Υπουργείων δείχνοντας έμπρακτα την σημασία που δίνουν στον κλάδο. Παραβρέθηκε και ο εκδότης του περιοδικού μας, κος Βαρβέρης εκπροσωπώντας την έκθεση ΝΑΤΕΧ, μέγα χορηγό του Συνδέσμου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Γιάννης Ξωμεριτάκης - Πρόεδρος

Πραγματοποιήθηκε η 3η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ήρθαν συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα και συζητήσαμε προβλήματα του κλάδου μας. Η επόμενη συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση ΝΑΤΕΧ τον Φεβρουάριο στο Ταε Κβον Ντο στο Δέλτα Φαλήρου.

Φίλιππος Θεριανός - Γραμματέας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας που μας τίμησαν και μας ενθαρρύνουν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε τους προσκεκλημένους υπηρεσιακούς παράγοντες, τον πρόεδρο της ΜΚΟ SAFE WATERSPORTS κο Πασχαλάκη για την αμέριστη συνεργασία και συμπαράσταση και την εταιρεία TUV.
Επίσης τον μέγα χορηγό μας την έκθεση NATEX και τους λοιπούς σπόνσορες που συνδράμουν κάθε χρόνο στον αγώνα μας.


Ο Πανελλήνιος και ο Σκοπός του

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής ιδρύθηκε με στόχο την αποτελεσματικότερη επίτευξη του κοινού σκοπού των μελών του. Ο σκοπός του είναι να προασπίσει με κάθε θεμιτό μέσον, τα δικαιώματα και το δίκαιο των ενεργών και νόμιμων μελόν του και να διαμορφώσει όσο το δυνατόν καλύτερους όρους και συνθήκες για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης στα θαλάσσια μέσα αναψυχής.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 

ΚατηγορίαΕΚΔΗΛΩΣΗ
Print
Back To Top