30 χρόνια Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

30 χρόνια Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών.

Σε ένα θαυμάσιο χώρο, ακριβώς πάνω στη θάλασσα - που θα ζήλευαν και οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιου, τα μέλη του Ομίλου γιόρτασαν τα τριακοστά γενέθλια του ΜΟΦΣ (1992 – 2022).

Η εξέλιξη της εκδήλωσης ήταν ομαλή, παρά τα απειλητικά μαύρα σύννεφα που συγκεντρώθηκαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκειά της προβλήθηκε φωτογραφικό υλικό και video από διάφορες δράσεις του ομίλου.

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κος Ιωάννης Δαρδαμανέλης, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κα Ναταλία Παντελίδου, ο κος Ιωάννης Πενόπουλος μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Τ.Ε.ΚΟΣ και ο κος Ανδρέας Ουρανίδης πρόεδρος της παράταξης Γενιά Δημιουργίας.

Τα κεριά της τούρτας για τα 30 χρόνια ΜΟΦΣ σβήστηκαν, από τον μακροβιότερο πρόεδρο του ΜΟΦΣ κο Θεόδωρο Καρτσιώτη.

Για τα γενέθλια των 30 χρόνων ΜΟΦΣ το μέλος κος Θεόδωρος Κατικαρίδης ετοίμασε ασημένια αναμνηστικά μπρελόκ, με χαραγμένα τα χρόνια και τα αρχικά του ομίλου, που μοιράστηκαν στα μέλη.

Επίσης ο κος Δημήτρης Βασιλειάδης, της VASILIADIS MARINE, πρόσφερε ένα GPS – Βυθόμετρο LOWRANCE για τα μέλη, το οποίο κληρώθηκε στον τυχερό της βραδιάς κο Αλέξανδρο Ζέρβα, ενώ για τις καπετάνισσες του ομίλου πρόσφερε από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τόσο τον κο Θεόδωρο Κατικαρίδη, όσο και τον κο Δημήτρη Βασιλειάδη για την ευγενική και πολύτιμη προσφορά τους.

Σε όλους τους καπετάνιους του ομίλου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μοιράστηκαν, ως δώρο του ΜΟΦΣ, αναμνηστικά καπέλα.

Τέλος το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του, τις καπετάνισσες και τους φίλους του ΜΟΦΣ, που τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση των γενεθλίων.

Το Δ.Σ. του ΜΟΦΣ εύχεται Καλό Καλοκαίρι και καλές θάλασσες σε όλους!

Το περιοδικό μας σας εύχεται καλή δύναμη, να είστε πάντα νέοι! ... και στα 100 χρόνια!

ΚατηγορίαΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Print
Back To Top