Διεύθυνση: Λ. Ποσειδώνος 57, 183 44 Μοσχάτο

Website: https://www.zois.gr/

Email: zois@zois.gr

Τηλέφωνο: 21 0940 9828

ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. 75 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ.

Εδώ και 75 χρόνια, η αγάπη της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ για τη θάλασσα και τη ναυσιπλοΐα δεν κρύβεται. Με όραμα, πάθος και διορατικότητα, εξασφαλίζει αποκλειστικές συνεργασίες με καταξιωμένους οίκους ναυτιλιακού εξοπλισμού, από το 1976. Στην ελληνική αγορά καθιερώνεται το 1982, με την αποκλειστική διάθεση των εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY. Το 2014 ξεκινάει την αποκλειστική συνεργασία της με τη Hyundai Seasall Diesel για τους πετρελαιοκινητήρες diesel, ενώ από το 2019 είναι ο αποκλειστικός διανομέας των εξωλέμβιων κινητήρων diesel της COX Marine. Προσφέροντας πάντα κάτι περισσότερο στους λάτρεις των σκαφών αναψυχής και του υγρού στοιχείου, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ δημιουργεί δυνατούς επαγγελματικούς δεσμούς με τους πελάτες της, γράφοντας τη δική της ιστορία.


Πρώτη δοκιμή του κινητήρα Diesel CXΟ300 στην Ελλάδα (VIDEO)

Του Νίκου Ρακιτζή T.166

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 2832
  • 0 Σχόλια
Πρώτη δοκιμή του κινητήρα Diesel CXΟ300 στην Ελλάδα (VIDEO)

Ο πιο ισχυρός Diesel εξωλέμβιος κινητήρας που έγινε ποτέ, είναι εδώ και είναι COX. Τον δοκιμάσαμε και η εμπειρία ήταν εκπληκτική, όπως ακριβώς το περιμέναμε!

MERCURY: Άρχισε η διάθεση των νέων V12 Verado.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.164

MERCURY: Άρχισε η διάθεση των νέων V12 Verado.

Την 11η Φεβρουαρίου 2021, η Mercury Marine®, τμήμα της Brunswick Corporation (NYSE: BC), παρουσίασε τον ολοκαίνουργιο εξωλέμβιο κινητήρα 7,6 λίτρων V12 Verado® στις εγκαταστάσεις της στο Fond Du Lac του Wisconsin. Ο κινητήρας θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, 600hp & 500hp SeaPro.

Με μεγάλο ενθουσιασμό και υπερηφάνεια, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. αναγγέλλει επίσημα από τον Αύγουστο του 2021, την διάθεση των νέων κινητήρων V12 στην ελληνική αγορά διεκδικώντας τις πρώτες διπλές τοποθετήσεις σε ελληνικά ναυπηγεία ανάμεσα σε όλη την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής (EMEA):

Mercury VesselView Mobile. Σας κάνει την ζωή σας εύκολη.

Ο Δημοσθένης Βαρβέρης μιλά με τον κο Παναγιώτη Χατζηπλή, Υπεύθυνο Ανταλλακτικών της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ T.164

Mercury VesselView Mobile. Σας κάνει την ζωή σας εύκολη.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε το περιοδικό ΣΚΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΡΒΕΡΗ, στην έδρα της Ζώης Ευσταθίου μιλήσαμε με τον κύριο Παναγιώτη Χατζηπλή για το VesselView Mobile.

Είναι ένα αξεσουάρ που πολλοί από σας μπορεί να το γνωρίζετε. Είναι ένα καινοτόμο άριστα τεχνολογικό εξάρτημα από την Mercury. Το VesselView Mobile είναι ουσιαστικά ένας αντάπτορα bluetooth για τον εξωλέμβιο κινητήρα μας.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: Φόρτιση Μπαταριών στο Σκάφος.

Διαβάστε την απάντηση του κου Νίκου Βλατάκη για τις ερωτήσεις στο άρθρο "Τρόποι ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2ης και 3ης ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σκάφους". T.163

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: Φόρτιση Μπαταριών στο Σκάφος.

Αγαπητέ Νίκο έχω σύστηματα φόρτισης μπαταριών της VICTRON και παρακολουθώντας το βίντεο ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις:

  • Αναφέρεις στο βίντεο ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα δυο φορτίσεις. Τι γίνεται όταν υπάρχουν φωτοβολταϊκά και ταυτόχρονα το σκάφος φορτίζει από τον κινητήρα ή είναι συνδεδεμένο και με AC charger;
  • Ο AC charger της VIVRON με 3 εξόδους, μπορεί να φορτίζει AGM στη μια έξοδο και marine από τις άλλες;

Τρόποι ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2ης και 3ης ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σκάφους. (Video)

Tου Νίκου Βλατάκη - Υπεύθυνου Τεχνικών Πωλήσεων της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ T.163

Τρόποι ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2ης και 3ης ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σκάφους. (Video)

Θα σας δείξουμε μερικούς τρόπους για να φορτίζεται την δεύτερη και την τρίτη μπαταρία του σκάφους σας, αυτόματους και χειροκίνητους. Οι τρόποι που μπορούμε να φορτίσουμε μία μπαταρία σε ένα σκάφος είναι η εξής:

Με τη χρήση ενός φορτιστή κατευθείαν από την ξηρά από ένα Pilar Μαρίνας προς την μπαταρία μας, είτε με κροκοδειλάκια για φορητότητα, είτε με σταθερή εγκατάσταση.

Back To Top