Διεύθυνση: Λ. Ποσειδώνος 57, 183 44 Μοσχάτο

Website: https://www.zois.gr/

Email: zois@zois.gr

Τηλέφωνο: 21 0940 9828

ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. 75 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ.

Εδώ και 75 χρόνια, η αγάπη της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ για τη θάλασσα και τη ναυσιπλοΐα δεν κρύβεται. Με όραμα, πάθος και διορατικότητα, εξασφαλίζει αποκλειστικές συνεργασίες με καταξιωμένους οίκους ναυτιλιακού εξοπλισμού, από το 1976. Στην ελληνική αγορά καθιερώνεται το 1982, με την αποκλειστική διάθεση των εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY. Το 2014 ξεκινάει την αποκλειστική συνεργασία της με τη Hyundai Seasall Diesel για τους πετρελαιοκινητήρες diesel, ενώ από το 2019 είναι ο αποκλειστικός διανομέας των εξωλέμβιων κινητήρων diesel της COX Marine. Προσφέροντας πάντα κάτι περισσότερο στους λάτρεις των σκαφών αναψυχής και του υγρού στοιχείου, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ δημιουργεί δυνατούς επαγγελματικούς δεσμούς με τους πελάτες της, γράφοντας τη δική της ιστορία.


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: Φόρτιση Μπαταριών στο Σκάφος.

Διαβάστε την απάντηση του κου Νίκου Βλατάκη για τις ερωτήσεις στο άρθρο "Τρόποι ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2ης και 3ης ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σκάφους". T.163

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: Φόρτιση Μπαταριών στο Σκάφος.

Αγαπητέ Νίκο έχω σύστηματα φόρτισης μπαταριών της VICTRON και παρακολουθώντας το βίντεο ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις:

  • Αναφέρεις στο βίντεο ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα δυο φορτίσεις. Τι γίνεται όταν υπάρχουν φωτοβολταϊκά και ταυτόχρονα το σκάφος φορτίζει από τον κινητήρα ή είναι συνδεδεμένο και με AC charger;
  • Ο AC charger της VIVRON με 3 εξόδους, μπορεί να φορτίζει AGM στη μια έξοδο και marine από τις άλλες;

Τρόποι ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2ης και 3ης ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σκάφους. (Video)

Tου Νίκου Βλατάκη - Υπεύθυνου Τεχνικών Πωλήσεων της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ T.163

Τρόποι ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2ης και 3ης ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σκάφους. (Video)

Θα σας δείξουμε μερικούς τρόπους για να φορτίζεται την δεύτερη και την τρίτη μπαταρία του σκάφους σας, αυτόματους και χειροκίνητους. Οι τρόποι που μπορούμε να φορτίσουμε μία μπαταρία σε ένα σκάφος είναι η εξής:

Με τη χρήση ενός φορτιστή κατευθείαν από την ξηρά από ένα Pilar Μαρίνας προς την μπαταρία μας, είτε με κροκοδειλάκια για φορητότητα, είτε με σταθερή εγκατάσταση.

1st MATE από την MERCURY, Marine Safety and Security System.

Ο Δημοσθένης Βαρβέρης μιλά με τον κο Παναγιώτη Χατζηπλή, Υπεύθυνο Ανταλλακτικών της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ T.163

1st MATE από την  MERCURY, Marine Safety and Security System.

Το 1st Mate χρησιμοποιεί ασύρματες φορητές συσκευές fob για το καπετάνιο και για τους επιβάτες (μέχρι 7).

Αυτές επικοινωνούν με την μονάδα ελέγχου και εξασφαλίζουν πως αν πέσει ο καπετάνιος στη θάλασσα , θα σταματήσουν ο κινητήρας / οι κινητήρες, αφού είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα συστήματα πρόωσης του σκάφους.

Όμοια, εάν κάποιος από τους επιβαίνοντες πέσει στη θάλασσα, θα ειδοποιηθεί ο καπετάνιος με ηχητικό σήμα και θα του δοθεί το GPS στίγμα του ναυαγού, μέσω εφαρμογής στο κινητό του.

 Το 1st Mate μπορείτε να το αποκτήσετε σήμερα και έχετε επιστροφ

Τεχνικό σεμινάριο τοποθέτησης κινητήρων MERCURY έως 115 hp.

Του Νίκου Ρακιτζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 1527
  • 0 Σχόλια
Τεχνικό σεμινάριο τοποθέτησης κινητήρων MERCURY έως 115 hp.

Στα πλαίσια ενημέρωσης και κατάρτισης του προσωπικού των συνεργαζόμενων κατασκευαστών & εμπόρων σκαφών, η ανανεωμένη ομάδα AFTER SALES της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ διοργάνωσε τεχνικό σεμινάριο τοποθέτησης, στις εγκαταστάσεις της στις 5 & 6 Δεκεμβρίου 2018.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε στο τεχνικό σεμινάριο της VICTRON ENERGY 2018

Του Νίκου Ρακιτζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 1437
  • 0 Σχόλια
Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε στο τεχνικό σεμινάριο της VICTRON ENERGY 2018

Στο τεχνικό σεμινάριο 2018 του οίκου VICTRON ENERGY, της κορυφαίας εταιρίας στον κόσμο στον χώρο της παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας για σκάφη και όχι μόνο,παρευρέθηκε για ακόμη μία χρoνιά η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην πόλη ALMERE της Ολλανδίας στις 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Back To Top