NATEX by the SEA. ΣΚΑΦΗ - ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ - ΨΑΡΕΜΑ - ΚΑΤΑΔΥΣΗ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ.

24/25/26 Σεπτεμβρίου 2021 - Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο.

NATEX by the SEA. ΣΚΑΦΗ - ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ - ΨΑΡΕΜΑ - ΚΑΤΑΔΥΣΗ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ.

Μετά από πολύμηνη απουσία οι επισκέπτες της NATEX, της απόλυτης θαλασσινής εμπειρίας, δίνουν το ραντεβού τους το Σεπτέμβρη, στην έκθεση NATEX by the Sea. H θαλασσινή αγορά ξεκινά δυναμικά και υποδεχόμαστε τους λάτρεις της θάλασσας σε ανοιχτό χώρο 12.000 τ.μ., χωρίς περιορισμούς, για καινούργιες εμπειρίες στα περίπτερα των εκθετών, με την δυνατότητα δοκιμών των προϊόντων στη θάλασσα.

Η 35χρονη εμπειρία μας στην διοργάνωση θαλασσινών εκθέσεων, εξασφαλίζει την επιτυχία και αυτής της πρωτοποριακής διοργάνωσης, στο καλύτερο σημείο της πόλης, στο Παλαιό Φάληρο, στην ακτογραμμή ανάμεσα στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Η Zodiac παρουσιάζει το ΝΕΟ eJET 450 με 100% ηλεκτρική πρόωση!

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.163

Η Zodiac παρουσιάζει το ΝΕΟ eJET 450 με 100% ηλεκτρική πρόωση!

Αληθινή επανάσταση στον κόσμο των βαρκών, αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό σκάφος που αναπτύχθηκε ποτέ από τη Zodiac. Τα τελευταία χρόνια, η Zodiac έχει καταστήσει την έρευνα και την καινοτομία πρώτη της προτεραιότητα.

Σε συνεργασία με τον παγκόσμιο ηγέτη στη θαλάσσια ηλεκτρική πρόωση Torqeedo, η Zodiac έχει αναπτύξει το eJET Concept, ένα ηλεκτρικό tender 100%. Το eJET 450 προσφέρει μια αποτελεσματική, υψηλής ποιότητας, συμπαγή, χωρίς ανάγκη συντήρησης, 100% ηλεκτρική πρόωση.

Ελλάδα ο Παράδεισος του θαλάσσιου τουρισμού, μηχανοκίνητου και ιστιοπλοϊκού (Video).

Του Δημοσθένη Βαρβέρη - 3η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής.

Ελλάδα ο Παράδεισος του θαλάσσιου τουρισμού, μηχανοκίνητου και ιστιοπλοϊκού (Video).

Η οικονομική και πολιτιστική σημασία του θαλάσσιου τουρισμού είναι δεδομένα για την Ελλάδα, η οποία από την φύση και την γεωγραφική της θέση είναι πόλος έλξης τουριστών σε παγκόσμια κλίμακα. Οι πλούσιες φυσικές ομορφιές, ο λαογραφικός περίγυρος, η πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά, η ιστορικότητα της περιοχής και κυρίως το μεγάλο ανάπτυγμα της ελληνικής ακτογραμμής (17.253,3 χιλιόμετρα, περίπου ίσο με τα 2/3 του περίπλου της Αφρικανικής Ηπείρου), σε συνδυασμό με τη νησιωτική συγκρότηση της Ελλάδας και την παραδοσιακή αγάπη του Έλληνα για τη θάλασσα, προσδίδουν ιδιαίτερη αίγλη στο θαλάσσιο τουρισμό.

ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2018. Μεγαλύτερο, με παλμό, αφήνοντας προσδοκίες για την νέα χρονιά.

Toυ Νίκου Ρακιντζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 1149
  • 0 Σχόλια
ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2018. Μεγαλύτερο, με παλμό, αφήνοντας προσδοκίες για την νέα χρονιά.

Μεγαλύτερο, εμπλουτισμένο και με αυξημένη επισκεψιμότητα ολοκληρώθηκε το Ναυτικό Σαλόνι 2018. Από την Πέμπτη 22 έως και την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου η πραγματοποίηση της έκθεσης “Ναυτικό Σαλόνι 2018” στέφθηκε με απόλυτη εμπορική και οργανωτική επιτυχία, στο Πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Τα εντυπωσιακά νέα φλαπ της Hydrotab

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Τα εντυπωσιακά νέα φλαπ της Hydrotab

Με κορυφαία αισθητική, minimal σχεδιασμό, λειτουργικότητα και ποιότητα κατασκευής, η Hydrotab επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά την θέση της, ως ενα κορυφαίο σύστημα τριμαρίσματος σκαφών στον κόσμο. Στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης Metstrade μόλις το περασμένο Νοέμβριο του 2019 στο Άμστερνταμ, η Hydrotab Marine Engineering παρουσίασε για πρώτη φορά την νέα σειρά SR των καθέτων φλαπ τριμαρίσματος και σταθεροποίησης σκαφών...

Back To Top