Τρόποι ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2ης και 3ης ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σκάφους. (Video)

Tου Νίκου Βλατάκη - Υπεύθυνου Τεχνικών Πωλήσεων της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ T.163

Τρόποι ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2ης και 3ης ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σκάφους. (Video)

Θα σας δείξουμε μερικούς τρόπους για να φορτίζεται την δεύτερη και την τρίτη μπαταρία του σκάφους σας, αυτόματους και χειροκίνητους. Οι τρόποι που μπορούμε να φορτίσουμε μία μπαταρία σε ένα σκάφος είναι η εξής:

Με τη χρήση ενός φορτιστή κατευθείαν από την ξηρά από ένα Pilar Μαρίνας προς την μπαταρία μας, είτε με κροκοδειλάκια για φορητότητα, είτε με σταθερή εγκατάσταση.

1st MATE από την MERCURY, Marine Safety and Security System.

Ο Δημοσθένης Βαρβέρης μιλά με τον κο Παναγιώτη Χατζηπλή, Υπεύθυνο Ανταλλακτικών της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ T.163

1st MATE από την  MERCURY, Marine Safety and Security System.

Το 1st Mate χρησιμοποιεί ασύρματες φορητές συσκευές fob για το καπετάνιο και για τους επιβάτες (μέχρι 7).

Αυτές επικοινωνούν με την μονάδα ελέγχου και εξασφαλίζουν πως αν πέσει ο καπετάνιος στη θάλασσα , θα σταματήσουν ο κινητήρας / οι κινητήρες, αφού είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα συστήματα πρόωσης του σκάφους.

Όμοια, εάν κάποιος από τους επιβαίνοντες πέσει στη θάλασσα, θα ειδοποιηθεί ο καπετάνιος με ηχητικό σήμα και θα του δοθεί το GPS στίγμα του ναυαγού, μέσω εφαρμογής στο κινητό του.

 Το 1st Mate μπορείτε να το αποκτήσετε σήμερα και έχετε επιστροφ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ “Συντήρηση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης χωρίς τον ηλεκτρολόγο και συνεπώς χωρίς χρήματα».

Του Σπύρου Πριοβολου - nafsiporos@yahoo.gr

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ “Συντήρηση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης χωρίς τον ηλεκτρολόγο και συνεπώς χωρίς χρήματα».

Ο «εγκέφαλος» του σκάφους μας είναι τα ηλεκτρολογικά. Από εκεί διοχετεύονται όλες οι εντολές τόσο για τις μηχανές όσο και για τις υπόλοιπες λειτουργίες του σκάφους. Ένα πρόβλημα σε κάποια καλωδίωση, μπορεί να προξενήσει «εγκεφαλικό» που αν επηρεάζει βασικά σημεία του σκάφους, μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα, που έχουν σχέση με την ασφάλειά μας ή ακόμα να προξενήσει και πυρκαγιά. Φυσικά αν δεν λειτουργήσει το ραδιόφωνο ή η πρίζα φόρτισης, δεν χάλασε ο κόσμος, το επισκευάζουμε στο πλησιέστερο λιμάνι. Αν όμως δεν πάει σωστό ρεύμα στον κινητήρα (και οι σύγχρονοι κινητήρες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι) ή αν δεν λειτουργήσουν τα όργανα ή τα φώτα ναυσιπλοΐας ή οι αντλίες, δεν είναι εύκολο στη θάλασσα να καλέσουμε την οδική βοήθεια για να μας ρυμουλκήσει.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε στο τεχνικό σεμινάριο της VICTRON ENERGY 2018

Του Νίκου Ρακιτζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 1438
  • 0 Σχόλια
Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε στο τεχνικό σεμινάριο της VICTRON ENERGY 2018

Στο τεχνικό σεμινάριο 2018 του οίκου VICTRON ENERGY, της κορυφαίας εταιρίας στον κόσμο στον χώρο της παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας για σκάφη και όχι μόνο,παρευρέθηκε για ακόμη μία χρoνιά η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην πόλη ALMERE της Ολλανδίας στις 20 Σεπτεμβρίου 2018.

H Olympic Ribs επιλέγει Openichnos!

Επιμέλεια Natex Media

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 2053
  • 0 Σχόλια
H Olympic Ribs επιλέγει Openichnos!

Συνεργασία με την εταιρεία ναυπήγησης φουσκωτών σκαφών αναψυχής Olympic Ribs υπέγραψε η εταιρεία Openichnos. Η συμφωνία αφορά την εγκατάσταση συσκευών εντοπισμού θέσης και παρακολούθησης της Openichnos στα νεότευκτα φουσκωτά σκάφη της Olympic Ribs.

Back To Top