Τα φουσκωτά σκάφη της Indigo στην έκθεση ΝΑΤΕΧ

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.166

Τα φουσκωτά σκάφη της Indigo στην έκθεση ΝΑΤΕΧ

Η Indigo Marine δημιουργήθηκε το 2008. Στόχος του ναυπηγείου είναι να σχεδιάσει και να δημιουργήσει φουσκωτά υψηλών επιδόσεων. Από το 2008 μέχρι σήμερα η εταιρεία επικεντρώθηκε στην έρευνα, την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την κατασκευή σκαφών υψηλών επιδόσεων, επαγγελματικών, στρατιωτικών και πολυτελών χειροποίητων σκαφών.

Η Winner παρουσίασε δύο φουσκωτά στην έκθεση ΝΑΤΕΧ 2021 (Video).

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.166

Η Winner παρουσίασε δύο φουσκωτά στην έκθεση ΝΑΤΕΧ 2021 (Video).

Στην έκθεση ΝΑΤΕΧ που έγινε στην Αθήνα σε ανοικτό χώρο, πάνω στην θάλασσα, σην μαρίνα του Ταε Κβον Ντο το ναυπηγείο της Winner συμετείχε και παρουσίασε δύο φουσκωτά. Το ένα μάλιστα ήταν διαθέσιμο για δοκιμές στο νερό. Η εταιρεία Winner, ιδρύθηκε το 1990 από τον Γιάννη Ταράση στην Καλλιθέα, που ξεκίνησε την κατασκευή φουσκωτών σκαφών. Μεγάλο ατού του ναυηγείου ήταν η πολυετής ενασχόληση του κου Ταράση σε αγώνες ταχυπλόων και φουσκωτών σκαφών, έχοντας κατακτήσει πολλές νίκες και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Η Pantaenius Yacht Insurance στην έκθεση ΝΑΤΕΧ by the SEA. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ασφάλεια του σκάφους.

Ο Δημοσθένης Βαρβέρης συνομιλεί με τον κο Χρήστο Κοντοβασίλη Τ.165

Η Pantaenius Yacht Insurance στην έκθεση ΝΑΤΕΧ by the SEA. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ασφάλεια του σκάφους.

Στην έκθεση ΝΑΤΕΧ by the SEA, που πραγματοποιήθηκε από 25-27 Σεπτεμβρίου 2021, στη μαρίνα του Ταε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα, επισκεφθήκαμε το περίπτερο της Pantaenius Yacht Insurance και συνομιλήσαμε με τον κο Χρήστο Κοντοβασίλη από την Yacht Insurance CIC, συνεργάτες της εταιρίας στην Ελλάδα, ο οποίος μας μίλησε για τις ασφαλίσεις σκαφών.

Είμαι ο Χρήστος Κοντοβασίλης και από το 2008 ασχολούμαι εντατικά με την ασφάλιση σκαφών αναψυχής.

Αφοσιώθηκα στον συγκεκριμένο κλάδο καθώς από μικρός ασχολούμαι με τη θάλασσα και τα σκάφη, ιστιοφόρα και ταχύπλοα, ιδιωτικά αλλά και επαγγελματικά.

Σήμερα στον κλάδο ασφάλισης σκαφών αναψυχής το πρακτορείο μας συνεργάζεται με την κορυφαία σε εξειδίκευση εταιρία στην Ευρώπη και μια από της μεγαλύτερες στον Κόσμο, την Pantaenius Yacht Insurance.

MERCURY: Άρχισε η διάθεση των νέων V12 Verado.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.164

MERCURY: Άρχισε η διάθεση των νέων V12 Verado.

Την 11η Φεβρουαρίου 2021, η Mercury Marine®, τμήμα της Brunswick Corporation (NYSE: BC), παρουσίασε τον ολοκαίνουργιο εξωλέμβιο κινητήρα 7,6 λίτρων V12 Verado® στις εγκαταστάσεις της στο Fond Du Lac του Wisconsin. Ο κινητήρας θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, 600hp & 500hp SeaPro.

Με μεγάλο ενθουσιασμό και υπερηφάνεια, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. αναγγέλλει επίσημα από τον Αύγουστο του 2021, την διάθεση των νέων κινητήρων V12 στην ελληνική αγορά διεκδικώντας τις πρώτες διπλές τοποθετήσεις σε ελληνικά ναυπηγεία ανάμεσα σε όλη την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής (EMEA):

Πως θα επισκεφθούμε την έκθεση ΝΑΤΕΧ 2021.

Του Νίκου Ρακιτζή

Πως θα επισκεφθούμε την έκθεση ΝΑΤΕΧ 2021.

Η 34 έκθεση ΝΑΤΕΧ πραγματοποιείται εξ΄ ολοκλήρου σε ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΩΡΟ στην Μαρίνα του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ στο Παλαιό Φάληρο. Οι φίλοι των θαλάσσιων σπορ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εκδήλωση στον φυσικό χώρο των προιόντων, την θάλασσα.
Η θέση της εκδήλωσης είναι στο καλύτερο σημείο της παράλιας ζώνης, μεταξύ Αθήνας και Πειραιά με εύκολη πρόσβαση από την Εθνική Οδό, την Λεωφόρο Συγγρού και την Παραλιακή. Υπάρχει στάση του Τράμ (Αγία Σκέπη) κοντά στον χώρο και δωρεαν Parking 2.000 θέσεων.

NATEX 2021 / 25-27 Σεπτεμβρίου 2021 / Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο, Αθήνα

Back To Top