Λιχαδονήσια & Σποράδες με τον Μακεδονικό.

Του Θόδωρου Καρτσιώτη T.166

Λιχαδονήσια & Σποράδες με τον Μακεδονικό.

Τα σκάφη που είχαν ετοιμασθεί για την Αμοργό, μετά τη ματαίωση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης 2018, συμμετείχαν στην εκδρομή των 300+ μιλίων στα Λιχαδονήσια και στις Σποράδες. Το βράδυ της Πέμπτης 28/6, στη Μαρίνα Mirragio, κατέπλευσε ο Δήμος με την οικογένειά του (το σκάφος τους ελλιμενίζεται στον Πλαταμώνα). Η φιλοξενία στη μαρίνα ήταν και πάλι άψογη. Ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα Δέδε και τους συνεργάτες του, που για ακόμη μία φορά έδειξαν έμπρακτα τη θετική τους διάθεση συνεργασίας με τον Μ.Ο.Φ.Σ. 

Ναύπακτος - Ιθάκη - Λευκάδα - ΜΕΡΟΣ Β'

Ταξιδεύει ο Θόδωρος Καρτσιώτης

Ναύπακτος - Ιθάκη - Λευκάδα - ΜΕΡΟΣ Β'

ΝΗΣΙΑ ΤΡΙΖΟΝΙΑ
Μετά από πολλά σχόλια και τηλεφωνήματα που κάνατε φίλοι μου μετά την δημοσίευση στο περιοδικό του πρώτου μέρους του ταξιδίου για τη ρότα μας Θεσσαλονίκη - Σπέτσες - Λευκάδα και την παράκλησή σας για περισσότερες ναυτικές πληροφορίες, σημειώνω πρώτα χρήσιμες πληροφορίες για όσους έχουν ρότα από το Σαρωνικό προς τα Επτάνησα και αντιστρόφως και θέλουν να κάνουν μία «ενδιάμεση στάση». Είναι ασφαλές αγκυροβόλιο, υπάρχουν πολλές θέσεις στον ντόκο, αλλά και αν είναι γεμάτος υπάρχουν πολλά ασφαλή σημεία που μπορούμε να φουντάρουμε αρόδου και να βγούμε με την υπηρέτρια.

Θεσσαλονίκη - Σπέτσες με ρότα προς Λευκάδα - ΜΕΡΟΣ Α'

Ταξιδεύει ο Θόδωρος Καρτσιώτης (simetoxi11@gmail.com)

Θεσσαλονίκη - Σπέτσες με ρότα προς Λευκάδα - ΜΕΡΟΣ Α'

Ένα χαμογελαστό τετραήμερο ξεκινά στις 6 το πρωί, πλέω ήδη σε πελάγη ευτυχίας, πριν μπω στο σκάφος. Όταν για 40 χρόνια ζεις το χειμώνα, ετοιμάζοντας τα μεγάλα θαλάσσια ταξίδια του καλοκαιριού, που τα τελευταία χρόνια είναι πλέον λίγα, αιθάνεσαι ότι γυρνάς στο σπίτι σου...
Όταν μάλιστα υπάχει η προοπτική επίσκεψης στη πατρίδα της γιαγιάς σου στις αρχοντικές και πολυαγαπημένες Σπέτσες, τόπο των φοιτητικών σου διακοπών, τότε η ευτυχία πολλαπλασιάζεται.
Τσεκάρισμα πριν τον απόπλου, το “Ονειρόπλασμα” άψογο, έτοιμο για τη μάχη.

Back To Top