Με τον ΜΟΦΣ από την Χαλκιδική στην Σκόπελο.

Χαράλαμπος Πέτρου (Πρόεδρος ΔΣ ΜΟΦΣ) - Γιαννόπουλος Γιάννης (Ειδικός Γραμματέας & Επικοινωνία Μ.Ο.Φ.Σ.) T.163

Με τον ΜΟΦΣ από την Χαλκιδική στην Σκόπελο.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (19-21/6) 20 σκάφη με 60 άτομα συνολικά αναχώρησαν από διάφορα σημεία της Χαλκιδικής με προορισμό την Σκόπελο. Με σύμμαχο τον καλό καιρό δημιουργήθηκαν τα διάφορα γκρουπ για σύμπλευση και όλα εξελίχθηκαν ομαλά, τόσο στην αναχώρηση όσο και στην επιστροφή.

2.080 Μίλια από την Γένοβα στο Καστελόριζο με ένα φουσκωτό 6,5 μέτρα.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.163

2.080 Μίλια από την Γένοβα στο Καστελόριζο με ένα φουσκωτό 6,5 μέτρα.

Την Πέμπτη 17 Μαΐου, ο Alberto Bagagli και ο Fabio Peschiera (που ανέλαβαν την προηγούμενη μέρα μετά τον Alex Di Lelio και τον Danilo Redaelli) ολοκλήρωσαν το έκτο μέρος της πρωτότυπης αυτής «σκυταλοδρομίας» του "Mediterraneo 2021", μια αποστολή που διοργάνωσε το Club del Gommone του Μιλάνο.

Η “σκυταλοδρομία” αυτή βασίζεται στην αλλαγή των πληρωμάτων σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής.

Νίσυρος, 24η Αποστολή "Σταγόνα Αγάπης" στο Αιγαίο, 2–6 Μαΐου 2018. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

Ταξιδεύει με την αποστολή του NAYTIΛOY ο Δημοσθένης Βαρβέρης T.163

Νίσυρος, 24η Αποστολή "Σταγόνα Αγάπης" στο Αιγαίο,  2–6 Μαΐου 2018. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 ξεκίνησε η 24η αποστολή του ΝΑΥΤΙΛΟΥ. Η πρώτη αποστολή «Σταγόνα Αγάπης» μέσα στο 2018 με προορισμό αυτήν την φορά την Νίσυρο. Η αποστολή αυτή γίνεται με την εθελοντική στήριξη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (ΑΔΑ).

Η αποστολή είναι κοινωνικού χαρακτήρα και έχει σαν σκοπό, να στηρίξει με διάφορους τρόπους το όμορφο νησί της Δωδεκανήσου και συμπεριλαμβάνει προσφορά φαρμάκων, εξοπλισμού και υλικών αγαθών για τις ανάγκες του Αγροτικού Ιατρείου και των Σχολείων στο νησί

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2021 - με τον Μακεδονικό Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών.

Του Χαράλαμπου Πέτρου (Πρόεδρου ΔΣ ΜΟΦΣ) T.163

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 870
  • 0 Σχόλια
ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2021 - με τον Μακεδονικό Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη δράση του ΜΟΦΣ (Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών) με την θαλάσσια εκδρομή στην Αλόννησο στις 28 - 30/5. Συμμετείχαν 5 σκάφη με 12 άτομα συνολικά. Μετά από πολλούς μήνες καραντίνας και απραξίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη οργανωμένη εκδρομή με τα σκάφη να δένουν στο Πατητήρι και την Στενή Βάλα. Τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο και όλοι οι συμμετέχοντες είχαν διαθέσιμο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή self test 24 ωρών. Ο καιρός ήταν σύμμαχος στο μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού μας και έτσι δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα.

Heraklion Yachting Club - Καθαρισμός Νήσου ΔΙΑΣ (ΝΤΙΑ).

Του Δημήτρη Μ. Γιαβρίδη - Προέδρου Δ.Σ. T.163

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 695
  • 0 Σχόλια
Heraklion Yachting Club - Καθαρισμός Νήσου ΔΙΑΣ (ΝΤΙΑ).

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για τον καθαρισμό της νήσου Ντίας, επίγεια αλλά και υποθαλάσσια, το Σάββατο 29 Μαίου 2021 σε συνδιοργάνωση του Heraklion Yachting Club, του Δήμου Χερσονήσου, του  Πολιτιστικού Συλλόγου Ελιάς με την πάντα ευγενική βοήθεια και εποπτεία του Λιμενικού Σώματος, της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων Κρήτης, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, αλλά και με την παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Back To Top