Με τον ΜΟΦΣ από την Χαλκιδική στην Σκόπελο.

Χαράλαμπος Πέτρου (Πρόεδρος ΔΣ ΜΟΦΣ) - Γιαννόπουλος Γιάννης (Ειδικός Γραμματέας & Επικοινωνία Μ.Ο.Φ.Σ.) T.163

Με τον ΜΟΦΣ από την Χαλκιδική στην Σκόπελο.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (19-21/6) 20 σκάφη με 60 άτομα συνολικά αναχώρησαν από διάφορα σημεία της Χαλκιδικής με προορισμό την Σκόπελο. Με σύμμαχο τον καλό καιρό δημιουργήθηκαν τα διάφορα γκρουπ για σύμπλευση και όλα εξελίχθηκαν ομαλά, τόσο στην αναχώρηση όσο και στην επιστροφή.

2.080 Μίλια από την Γένοβα στο Καστελόριζο με ένα φουσκωτό 6,5 μέτρα.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.163

2.080 Μίλια από την Γένοβα στο Καστελόριζο με ένα φουσκωτό 6,5 μέτρα.

Την Πέμπτη 17 Μαΐου, ο Alberto Bagagli και ο Fabio Peschiera (που ανέλαβαν την προηγούμενη μέρα μετά τον Alex Di Lelio και τον Danilo Redaelli) ολοκλήρωσαν το έκτο μέρος της πρωτότυπης αυτής «σκυταλοδρομίας» του "Mediterraneo 2021", μια αποστολή που διοργάνωσε το Club del Gommone του Μιλάνο.

Η “σκυταλοδρομία” αυτή βασίζεται στην αλλαγή των πληρωμάτων σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής.

Νίσυρος, 24η Αποστολή "Σταγόνα Αγάπης" στο Αιγαίο, 2–6 Μαΐου 2018. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

Ταξιδεύει με την αποστολή του NAYTIΛOY ο Δημοσθένης Βαρβέρης T.163

Νίσυρος, 24η Αποστολή "Σταγόνα Αγάπης" στο Αιγαίο,  2–6 Μαΐου 2018. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 ξεκίνησε η 24η αποστολή του ΝΑΥΤΙΛΟΥ. Η πρώτη αποστολή «Σταγόνα Αγάπης» μέσα στο 2018 με προορισμό αυτήν την φορά την Νίσυρο. Η αποστολή αυτή γίνεται με την εθελοντική στήριξη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (ΑΔΑ).

Η αποστολή είναι κοινωνικού χαρακτήρα και έχει σαν σκοπό, να στηρίξει με διάφορους τρόπους το όμορφο νησί της Δωδεκανήσου και συμπεριλαμβάνει προσφορά φαρμάκων, εξοπλισμού και υλικών αγαθών για τις ανάγκες του Αγροτικού Ιατρείου και των Σχολείων στο νησί

PANTAENIUS οι κορυφαίοι ειδικοί στην ασφάλιση σκαφών αναψυχής στην Ευρώπη!

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.163

PANTAENIUS οι κορυφαίοι ειδικοί στην ασφάλιση σκαφών αναψυχής στην Ευρώπη!

Η Pantaenius στην Ελλάδα. Ως ιδιοκτήτης ενός μηχανοκίνητου ή ιστιοφόρου σκάφους, είστε εκτεθειμένος σε ένα μεγάλο αριθμό κινδύνων στο νερό, όσο και εκτός, απέναντι στους οποίους μπορείτε να προστατευτείτε με την κατάλληλη ασφάλιση του σκάφους σας. Η εξατομικευμένη προσφορά εξαρτάται από τον τύπο του σκάφους ή από την χρήση του. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση ένας υπεύθυνος ιδιοκτήτης ενός ιστιοπλοϊκού ή ενός μηχανοκίνητου σκάφους θα φροντίσει να έχει μικτή ασφάλεια, προκειμένου μια απαίτηση να μην οδηγεί σε ανυπολόγιστη οικονομική ζημιά.

Άνοιξε το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας στην Αλόννησο.

Του Νίκου Ρακιτζή T.163

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 644
  • 0 Σχόλια
Άνοιξε το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας στην Αλόννησο.

Το ναυάγιο της Περιστέρας είναι σε βάθος 22 έως 33 μέτρων και έχει θεωρηθεί μέχρι στιγμής το σπουδαιότερο αρχαίο επισκέψιμο ναυάγιο του κόσμου

Τις υδάτινες πύλες του ανοίγει την Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, στην Αλόννησο, το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας, σηματοδοτώντας την έναρξη της λειτουργίας του στην πρώτη του πλήρη τουριστική σεζόν μετά τα περυσινά εγκαίνια.

Το ναυάγιο της Περιστέρας είναι σε βάθος 22 έως 33 μέτρων και έχει θεωρηθεί μέχρι στιγμής, το μεγαλύτερο ναυάγιο της Κλασσικής Περιόδου και το σπουδαιότερο αρχαίο επισκέψιμο ναυάγιο του κόσμου.

Back To Top