ΓΟΥΡΓΟΥΡΑΚΙΑ - SHELL / Για ΚΑΥΣΙΜΑ στο Αιγαίο σταματάμε στη ΣΥΡΟ.

Ο Γιώργος Ρούσσος μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη

ΓΟΥΡΓΟΥΡΑΚΙΑ - SHELL / Για ΚΑΥΣΙΜΑ στο Αιγαίο σταματάμε στη ΣΥΡΟ.

Το πρατήριο καυσίμων Γουργουράκια  αναλαμβάνει τον ανεφοδιασμό σκαφών αναψυχής στο νησί της Σύρου από το 1991, προσφέροντας ποιοτικά υγρά καύσιμα και λιπαντικά στις πιο οικονομικές τιμές.

Το πρατήριο μας έχει εξυπηρετήσει τον χώρο του yachting με καύσιμα τις τελευταίες 3 δεκαετίες, έχοντας κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στο λιμάνι της Σύρου με πιστούς πελάτες που εκτιμούν την απόλυτη αξιοπιστία της εταιρείας μας, καθώς και την εξυπηρέτηση μας.

Ελλάδα ο Παράδεισος του θαλάσσιου τουρισμού, μηχανοκίνητου και ιστιοπλοϊκού (Video).

Του Δημοσθένη Βαρβέρη - 3η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής.

Ελλάδα ο Παράδεισος του θαλάσσιου τουρισμού, μηχανοκίνητου και ιστιοπλοϊκού (Video).

Η οικονομική και πολιτιστική σημασία του θαλάσσιου τουρισμού είναι δεδομένα για την Ελλάδα, η οποία από την φύση και την γεωγραφική της θέση είναι πόλος έλξης τουριστών σε παγκόσμια κλίμακα. Οι πλούσιες φυσικές ομορφιές, ο λαογραφικός περίγυρος, η πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά, η ιστορικότητα της περιοχής και κυρίως το μεγάλο ανάπτυγμα της ελληνικής ακτογραμμής (17.253,3 χιλιόμετρα, περίπου ίσο με τα 2/3 του περίπλου της Αφρικανικής Ηπείρου), σε συνδυασμό με τη νησιωτική συγκρότηση της Ελλάδας και την παραδοσιακή αγάπη του Έλληνα για τη θάλασσα, προσδίδουν ιδιαίτερη αίγλη στο θαλάσσιο τουρισμό.

Ημερίδα ΣΕΜΕΞ και παρουσίαση του πετρελαιοκινητήρα ΟΧΕ.

Του Νίκου Ρακιτζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 192
  • 0 Σχόλια
Ημερίδα ΣΕΜΕΞ και παρουσίαση του πετρελαιοκινητήρα ΟΧΕ.

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμη πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή μελών και φίλων του Πανελλήνιου Σωματείου Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης πραγματοποιήθηκε η ημερίδα – σεμινάριο που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ, στη Γλυφάδα, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.
Η προσέλευση των μελών ήταν θεαματική (ενενήντα παρουσίες), καθώς και η συμμετοχή των προσκεκλημένων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με την παρουσία τους.

Με 7 BF στη ΔΟΥΝΟΥΣΑ - Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο 2018 - ΝΑΥΤΙΛΟΣ.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Με 7 BF στη ΔΟΥΝΟΥΣΑ - Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο 2018 - ΝΑΥΤΙΛΟΣ.

Νοέμβριος 2018 και μια ακόμα αποστολή του Ναυτίλου ξεκινά για ένα μικρό νησί του Αιγαίου την Δονούσα. Η επιλογή του προορισμού γίνεται πάντα με το κριτήριο των αναγκών των κατοίκων για βοήθεια σε επίπεδο ιατρικό, αλλά και εξοπλισμού των υποδομών του νησιού.

Η Δονούσα βρίσκεται στο κέντρο του Αιγαίου ανατολικά της Νάξου και ακριβώς πάνω από την Αμοργό. Τόσο κεντρικά, αλλά και τόση μόνη, μιας και οι διπλανές Νάξος και Αμοργός, την επισκιάζουν οικονομικά και τουριστικά.

Rafting, στα αφρισμένα νερά του Άραχθου και του Καλαρύτικου.

Κείμενο: Σπύρος Χαλάστρας - Φωτο: Σπύρος Χαλάστρας - Δημήτρης Παπαγεωργίου

Rafting, στα αφρισμένα νερά του Άραχθου και του Καλαρύτικου.

Αν νομίζει κάποιος ότι τα φουσκωτά είναι μόνο για την θάλασσα, για τα μικρά η μεγάλα ταξίδια παρέα με τα θαλασσοπούλια στις μαγικές και ζεστές μέρες του καλοκαιριού, κάνει μεγάλο λάθος. Την άνοιξη βέβαια όλα σχεδόν τα φουσκωτά μας βρίσκονται ακόμη σε χειμερία νάρκη. Λεω σχεδόν γιατί κάποια φουσκωτά (είπαμε το αίμα νερό δεν γίνεται) όχι ακριβώς σαν αυτά που χρόνια τώρα ξέρουμε, αλλά ειδικά ενισχυμένα, χωρίς κινητήρες, στρογγυλευμένα σαν απλές βάρκες, έχουν σκοπό κάθε χρόνο να μας μεταφέρουν σε ένα κόσμο μαγικό, στον κόσμο του κοινώς λεγόμενου rafting.

Back To Top