ΕΞΩΛΕΜΒΙΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ YAMAHA - XTO 425hp V8

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.166

ΕΞΩΛΕΜΒΙΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ YAMAHA - XTO 425hp V8

Το μυώδες νέο σχήμα και η δυναμική εμφάνιση της XTO 425hp V8 δείχνουν ξεκάθαρα τις απίστευτες καινοτομίες και την τεχνολογία αιχμής που υπόσχονται πρωτόγνωρες εμπειρίες. Η πρώτη τετράχρονη άμεσου ψεκασμού. Η πρώτη με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό τιμόνι, που συνδέεται άψογα με το σύστημα Helm Master® της Yamaha. Η πρώτη που επιτυγχάνει ένα νέο επίπεδο ροπής, ταχύτητας και ώσης σε κίνηση ανάποδα. Είναι μια πραγματική επανάσταση στις επιδόσεις για μεγαλύτερα σκάφη και μια απίστευτη ιστορία. Φτάστε το απόλυτο!

Πρώτη δοκιμή του κινητήρα Diesel CXΟ300 στην Ελλάδα (VIDEO)

Του Νίκου Ρακιτζή T.166

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 2832
  • 0 Σχόλια
Πρώτη δοκιμή του κινητήρα Diesel CXΟ300 στην Ελλάδα (VIDEO)

Ο πιο ισχυρός Diesel εξωλέμβιος κινητήρας που έγινε ποτέ, είναι εδώ και είναι COX. Τον δοκιμάσαμε και η εμπειρία ήταν εκπληκτική, όπως ακριβώς το περιμέναμε!

HAIBO - Η Νέα Ηλεκτρική Εξωλέμβια Μηχανή Πλώρης, με ενσωματωμένο GPS από την EVAL.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.165

HAIBO - Η Νέα Ηλεκτρική Εξωλέμβια Μηχανή Πλώρης, με ενσωματωμένο GPS από την EVAL.

HAIBO (κωδικός: 04360-65GPS): Η EVAL ως αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος, παρουσιάζει την νέα ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή πλώρης με ενσωματωμένο GPS!

Η ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή πλώρης HAIBO, με την εγγύηση ποιότητας της EVAL, αποτελεί κορυφαία επιλογή για όσους επιζητούν από την μηχανή τους τον απόλυτο έλεγχο, σε συνδυασμό με την ποιότητα.

Είναι εξοπλισμένη με GPS και αυτόματο σύστημα πλοήγησης. Δεν χρειάζεται θερμική ασφάλεια, καθώς ο κινητήρας έχει ενσωματωμένη ασφάλεια για το ρεύμα και την υπερθέρμανση.

MERCURY: Άρχισε η διάθεση των νέων V12 Verado.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.164

MERCURY: Άρχισε η διάθεση των νέων V12 Verado.

Την 11η Φεβρουαρίου 2021, η Mercury Marine®, τμήμα της Brunswick Corporation (NYSE: BC), παρουσίασε τον ολοκαίνουργιο εξωλέμβιο κινητήρα 7,6 λίτρων V12 Verado® στις εγκαταστάσεις της στο Fond Du Lac του Wisconsin. Ο κινητήρας θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, 600hp & 500hp SeaPro.

Με μεγάλο ενθουσιασμό και υπερηφάνεια, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. αναγγέλλει επίσημα από τον Αύγουστο του 2021, την διάθεση των νέων κινητήρων V12 στην ελληνική αγορά διεκδικώντας τις πρώτες διπλές τοποθετήσεις σε ελληνικά ναυπηγεία ανάμεσα σε όλη την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής (EMEA):

HONDA MARINE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ BF115-BF150 ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HONDA iST ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΕΝΟΒΑΣ 2021

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

HONDA MARINE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ BF115-BF150 ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HONDA iST  ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΕΝΟΒΑΣ 2021

Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι στη Γένοβα της Ιταλίας παρουσιάστηκε η νέα σειρά εξωλέμβιων μηχανών 115 έως 150 hp, μια σειρά σχεδιασμένη για επιδόσεις.

Πλήρως ανασχεδιασμένες και τεχνολογικά εξελιγμένες, οι νέες BF115, BF135 και BF150 είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία VTEC™* (Μεταβλητός Χρονισμός Βαλβίδων & Ηλεκτρονικός Έλεγχος Βύθισης) και PGM-FI (Προγραμματισμένος Ψεκασμός Καυσίμου) εξασφαλίζοντας γρήγορη επιτάχυνση και εξαιρετική απόδοση. Επιπλέον, η νέα σειρά διαθέτει τεχνολογία ECOmo (σύστημα Ελέγχου Χαμηλής Καύσης) για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου και επιλογή έξυπνου ηλεκτρονικού χειριστηρίου Honda iST για απόλυτο έλεγχο και άμεση απόκριση.

Back To Top