Οι νέες Yamaha XTO 450hp V8 συναντούν το Technohull Explorer 40

Του Νίκου Ρακιτζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 8160
  • 0 Σχόλια
Οι νέες Yamaha XTO 450hp V8 συναντούν το Technohull Explorer 40

Πριν λίγες μέρες ένα μοναδικό project έλαβε χώρα στην μαγευτική Τζιά, με πρωταγωνιστές τις νέες εξωλέμβιες μηχανές Yamaha XTO 450hp V8, οι οποίες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε ένα πολυτελές σκάφος υψηλών επιδόσεων Technohull Explorer 40.

H Yamaha δεν σταματά να εκπλήσσει, αφού αυτή τη φορά όλα ξεκίνησαν από την ιδέα να παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι νέες εξωλέμβιες Yamaha XTO 450hp σε ένα πολυτελές σκάφος Technohull Explorer 40. Άλλωστε, η φιλοσοφία της Premium σειράς εξωλέμβιων μηχανών Yamaha έρχεται σε πλήρη αρμονία με την κορυφαία ελληνική εταιρία κατασκευής πολυτελών σκαφών αναψυχής υψηλών επιδόσεων Technohull, καθώς μοιράζονται στοιχεία όπως η καινοτομία, η αξιοπιστία, η υψηλή ποιότητα και οι υψηλές επιδόσεις.

Η Yamaha, πρωτοπόρος εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια στην παγκόσμια ναυτική αγορά, αναπτύσσει κινητήρες υψηλής ποιότητας και ενσωματωμένα συστήματα που έχουν εξοπλιστεί με την νεότερη και κορυφαία τεχνολογία, τα οποία μιλούν στην ψυχή των ανθρώπων και τους επιτρέπουν να βιώνουν εκπληκτικές.

Οι νέες εξωλέμβιες XTO 450hp V8 υπόσχονται ταξίδια πέρα από κάθε ορίζοντα, καθώς και περιπέτειες χωρίς όρια στην ανοικτή θάλασσα, με τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία πλεύσης, σε συνεργασία με το Helm Master EX® με αυτόματο πιλότο.

Στην καρδιά αυτής της εξωλέμβιας βρίσκεται, ένας πανίσχυρος ατμοσφαιρικός κινητήρας V8 5,6 λίτρων. Με χαρακτηριστικά όπως είναι ο άμεσος ψεκασμός καυσίμου 5 αντλιών, ο μεταβλητός χρονισμός εκκεντροφόρων (VCT), οι δύο εκκεντροφόροι επικεφαλής (2ΕΕΚ), η δύο θαλάμων αντλία λαδιού, η δύο σταδίων αντλία νερού, οι τετραπλοί θερμοστάτες, και το πρωτοποριακό σύστημα εξαγωγής των καυσαερίων από το κέντρο της προπέλας.

Η συμβατότητα με το Helm Master EX® εξασφαλίζει ακόμα καλύτερο έλεγχο και μεγάλη αυτοπεποίθηση στον κυβερνήτη για ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους και υπό συνθήκες πίεσης.

Όταν οι νέες εξωλέμβιες XTO 450hp V8 συνδυάζονται με το πολυτελές Technohull Explorer 40, το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι άκρως απολαυστικό.

To Technohull Explorer 40 είναι ένα πολυτελές σκάφος υψηλών επιδόσεων, μήκους 12,1 μέτρων, σχεδιασμένο να προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία τόσο στον χειριστή όσο και στους επισκέπτες του. Εξαιρετικά ισορροπημένο, χάρη στον υπερσύγχρονο σχεδιασμό του, συνδυάζει μοναδικά την άνεση και την πολυτέλεια με τις υψηλές επιδόσεις, που χαρακτηρίζουν τη μάρκα, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα εμπειριών, από μια χαλαρή ημέρα στη θάλασσα με φίλους, έως τη συγκίνηση της πλεύσης σε πολύ υψηλές ταχύτητες ή σε ιδιαίτερα απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

Απολαύστε το βίντεο:

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες Yamaha XTO 450hp V8

Περισσότερες πληροφορίες για το Technohull Explorer 40

ΚατηγορίαYAMAHA
Print
Back To Top