Ετοιμάζεται η 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών. Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 στη ΧΑΛΚΙΔΑ.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Ετοιμάζεται η 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών. Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 στη ΧΑΛΚΙΔΑ.

Ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών ΕΟΦΣ, διοργανώνει την 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 όπου 80 – 100 Φουσκωτά Σκάφη από όλη την Ελλάδα θα περάσουν από την Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου.

Τα Φουσκωτά είναι Σκάφη που μπορεί να ταξιδεύουν με ασφάλεια σε όλους τους καιρούς.

Με την αγάπη για την θάλασσα οι κυβερνήτες τους ενώθηκαν και δημιούργησαν ομίλους Πανελλαδικά οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε δράσεις και σε κινήσεις κοινωφελών και οικολογικών σκοπών.
 Η Πανελλήνια Συνάντηση είναι ένας θεσμός που δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους της θάλασσας και του φουσκωτού να ανταμώσουν και με κοινό στοιχείο το θαλάσσιο περιβάλλον να γίνουν ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.

Η πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Μήλο το 2006 με διοργανωτή το ΝΑΥΤΙΛΟ. Από το 2008 - με την δημιουργία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. - γίνεται κάθε χρόνο υπό την Αιγίδα της.


Η βοήθεια των χορηγών είναι πάντα σημαντική για να γίνει πράξη αυτός ο θεσμός.


Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη σας.

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Σιμιτζής

Ο γραμματέας Γεώργιος Ντάσης

* Στις φωτογραφίες πιο κάτω φαίνονται στιγμιότυπα από προηγούμενες συναντήσεις, καθώς και τα μέλη του ΕΟΦΣ να πανηγυρίζουν την ανάληψη της διοργάνωσης στην προηγούμενη στη Σύρο.

ΚατηγορίαΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Print
Back To Top