Νέα Αδιάβροχα Ηχεία AQUATIC AV από την EVAL. Δώστε στο ταξίδι σας το χρώμα και την ένταση που θέλετε!

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Νέα Αδιάβροχα Ηχεία AQUATIC AV από την EVAL. Δώστε στο ταξίδι σας το χρώμα και την ένταση που θέλετε!

Αν θέλετε να προσδώσετε στυλ, χρώμα και κορυφαία ποιότητα στο σύστημα ήχου του σκάφους σας, τα νέα ηχεία AQUATIC AV ήρθαν και αποτελούν μια καταπληκτική επιλογή!

Εξοπλισμός ήχου υψηλής ποιότητας και μοντέρνου σχεδιασμού, τα νέα ηχεία διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους και είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες που σχετίζονται με τη χρήση στη θάλασσα και το σκάφος.

Κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία, το αλάτι και την ομίχλη, εξασφαλίζουν αξιόπιστη απόδοση ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Με πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού RGB* σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το στυλ σας με ένα φάσμα χρωμάτων που συμπληρώνουν τη διάθεση και τη μουσική σας!

  1. Αδιάβροχα Ηχεία PRO CLASSIC 6.5" RGB (κωδικός 03428*)

IP65, διατίθενται σε μαύρο και λευκό χρωματισμό και μέγιστη ισχύ 120W.

  1. Αδιάβροχα Ηχεία PRO SPORT 6.5" RGB (κωδικός 03394-BK)

Διαθέτουν σπορ γρίλιες, με κομψές καμπύλες και λάμψη, προσθέτοντας στυλ όπου κι αν εγκατασταθούν. IP65, διατίθενται σε μαύρο χρωματισμό και μέγιστη ισχύ 120W.

  1. Αδιάβροχα Ηχεία ELITE 6.5" RGB (κωδικός 03427*)

IP65, διατίθενται σε μαύρο και λευκό χρωματισμό και μέγιστη ισχύ 240W.

* Για τη λειτουργία επιλογής φωτισμού είναι απαραίτητη η αγορά RGB control.

Βρείτε όλους τους κωδικούς αδιάβροχων ηχείων AQUATIC AV αποκλειστικά διαθέσιμους στα καταστήματα της EVAL, του δικτύου αντιπροσώπων της σε 50 σημεία σε όλη την Ελλάδα, ή επισκεφθείτε το www.eval.gr

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top