ΝΕΑ σειρά φουσκωτών σωσιβίων DELOS 170N, από την EVAL!

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

ΝΕΑ σειρά φουσκωτών σωσιβίων DELOS 170N, από την EVAL!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι μας ανυπομονούμε για ξέγνοιαστες στιγμές και εξορμήσεις με τους αγαπημένους μας, που φυσικά πολύ θα θέλαμε να περιλαμβάνουν και αγαπημένες βόλτες με το σκάφος!

Η θάλασσα πράγματι, προσφέρει ηρεμία αφού το νερό έχει χαλαρωτικές ιδιότητες γιατί τα ιχνοστοιχεία που περιέχει επιτρέπουν στον οργανισμό να προσλαμβάνει περισσότερο καθαρό οξυγόνο. Για να απολαμβάνουμε όμως τις βόλτες μας, πρέπει και να νιώθουμε και να είμαστε ασφαλείς, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Ένα από αυτά, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε όταν είμαστε στη θάλασσα, είναι το να φοράμε σωσίβιο σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε συνθήκη!

Στην EVAL πιστεύουμε πως η ασφάλεια στη θάλασσα πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας. Σε αυτό το πλαίσιο, σχεδιάσαμε και λανσάρουμε το ΝΕΟ σωσίβιο DELOS. Ένα σωσίβιο για άνδρες γυναίκες, αγόρια και κορίτσια!

Μοντέρνο και πρακτικό καθώς  μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη τη διάρκεια που είμαστε στο σκάφος, χωρίς να μας ενοχλεί ή να εμποδίζει τις κινήσεις μας. Έχει εργονομικό και ελαφρύ σχεδιασμό που συνδυάζει υψηλή ποιότητα και άνεση. Η σειρά φουσκωτών σωσίβιων DELOS της EVAL συμμορφώνεται με το πρότυπο ΕΝ ISO12402-3 ενώ έχει νέο αεροθάλαμο στην κατηγορία των 170Ν, εξωτερικό κάλυμμα με αυξημένη αντοχή, φερμουάρ ασφαλείας Quick-burst και φωσφορούχα χρώματα υψηλής ορατότητας στο κάλυμμα. Να σημειωθεί πως όλα τα υλικά πιστοποιούνται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ ISO 12402-7. Διατίθεται σε μεγέθη ενηλίκων και παιδικό, προσφέροντας τη δυνατότητα για μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ΝΕΟ σωσίβιο DELOS επισκεφθείτε το www.eval.gr ή το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα EVAL σε Άλιμο ή Περιστέρι ή το δίκτυο συνεργατών μας!

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top