Εντυπωσιακή η 33η έκθεση ΝΑΤΕΧ, στο Στάδιο Ταε Κβον Ντο στο Π. Φάληρο, στην Αθήνα.

​Toυ Νίκου Ρακιντζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 16283
  • 0 Σχόλια
Εντυπωσιακή η 33η έκθεση ΝΑΤΕΧ, στο Στάδιο Ταε Κβον Ντο στο Π. Φάληρο, στην Αθήνα.
Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζεται μόνο το marine τμήμα της έκθεσης.

Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια προσέλευση κόσμου έκλεισε τις πύλες της η 33η έκθεση ΝΑΤΕΧ, που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, 15 με 17 Φεβρουαρίου στο Π. Φάληρο. Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες οι λάτρεις των σπόρ της θάλασσας συγκεντρώθηκαν και φέτος στην ΝΑΤΕΧ, από όλη την Ελλάδα, για να δουν πρώτοι τα καινούρια προϊόντα, αλλά και τις υπηρεσίες που προσέφεραν οι εκθέτες.

Τομείς τις έκθεσης: Σκάφη, κινητήρες, ψάρεμα, υποβρύχιο κυνήγι, κατάδυση, ιστιοπλοΐα, κανόε, καγιάκ, sup, water sports, κολύμβηση, κωπηλασία.

Η φετινή ΝΑΤΕΧ ήταν μια γιορτή για την θάλασσα με πρωταγωνιστή το σκάφος, τα ηλεκτρονικά όργανα, τα αξεσουάρ, αλλά και το ψάρεμα. Στην κεντρική αίθουσα ομιλιών και εκδηλώσεων επικρατούσε το αδιαχώρητο. Συνεχείς ομιλίες από κορυφαίους ομιλητές του χώρου, κατασκευαστές αλλά και αρθρογράφους του περιοδικού μας κράτησαν σε διαρκές ενδιαφέρον τους τυχερούς επισκέπτες της 33ης ΝΑΤΕΧ. Πολλοί ήταν αυτοί που δοκιμάσαν τις ψαρολιχουδιές που μαγειρεύτηκαν επιτόπου από τους δύο ψαροτουφεκάδες σεφ της έκθεσης.

Εδώ έγινε και η επίσημη πρώτη παρουσίαση της Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών» που θα πραγματοποιηθεί του Αγίου Πνεύματος από 15 έως 17 Ιουνίου 2019, με διέλευση του Ισθμού της Κορίνθου και προορισμό την Ιτέα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των Ομίλων από όλη την Ελλάδα και παρέλαβαν τον φάκελο της εκδήλωσης.

Η φετινή ΝΑΤΕΧ ήταν μια γιορτή και όσοι την επισκέφθηκαν απλά ενθουσιάστηκαν από τη υψηλή ποιότητα των προιόντων, των υπηρεσιών αλλά και των σεμιναρίων. Στην δεύτερη αίθουσα εκδηλώσεων οι φίλοι του ψαροτούφεκου, του ψαρέματος, αλλά και του ναυταθλητισμού είδαν δεκάδες εκθέτες και ταυτόχρονα πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Ο μέγας Χορηγός της έκθεσης «Ζώης Ευσταθίου» αντιπρόσωποι της Mercury στην Ελλάδα, έκαναν αναλυτική παρουσίαση των νέων κινητήρων της εταιρίας, με εξειδικευμένα σεμινάρια.

Εδώ είδαμε σε πρώτη παρουσίαση - σεμινάριο στο κοινό τον πρώτο εξωλέμβιο κινητήρα πετρελαίου της ΟΧΕ.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν ο γ.γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κος Διονύσης Τεμπονέρας, ο βουλευτής Φωκίδας κος Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, ο αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου κος Αλέξανδρος Πανταζής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υπ. Δραστηριότητας κος Βαγγέλης Ρακαντάς.

Η εκπρόσωπος της ΝΑΤΕΧ κα Λήδα Βαρβέρη ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους και τόνισε ότι η παρουσία τους στα εγκαίνια της 33ης έκθεσης ΝΑΤΕΧ τιμά τους διοργανωτές, αλλά ταυτόχρονα και ολόκληρο τον χώρο του ναυταθλητισμού, που τόσες διακρίσεις έχει δώσει στην χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε στο YouTube (Natex Web Media) το πλήρες video της διοργάνωσης και θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε – όσοι δεν καταφέρατε να έρθετε – την εντυπωσιακή αυτή διοργάνωση!

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ 33ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΝΑΤΕΧ (ΚΑΤΩ) 

ΚατηγορίαΕΚΘΕΣΕΙΣ
Print
Back To Top