Ξεκινά το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών / 8-12 Δεκ. 2021 / Metropolitan Expo.

Του Νίκου Ρακιτζή Τ.166

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 20324
  • 0 Σχόλια
Ξεκινά το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών / 8-12 Δεκ. 2021 / Metropolitan Expo.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες έμειναν έως τη διεξαγωγή της κορυφαίας Ναυτικής έκθεσης, το ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΘΗΝΩΝ.

Από την Τετάρτη 8 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιείται το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών. Το ναυτικό γεγονός της χρονιάς επέστρεψε μεγαλύτερο και πιο αναβαθμισμένο, σε νέο χώρο αντάξιο του κύρους του, στο Metropolitan Expo.

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων και γνωστότερων ονομάτων της αγοράς, αλλά και νέων εταιρειών, η έκθεση επανέρχεται ψηλά, εκεί όπου ανήκει.

25,000 τ.μ. γεμάτα με όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή στη θάλασσα απολαυστική.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες δηλώνουν έτοιμες να υποδεχτούν σε ένα μοντέρνο και  υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο τους λάτρεις του σκάφους, της θάλασσας, του ψαρέματος και των θαλάσσιων sport, παρουσιάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από μια ευρεία γκάμα και αριθμό εντυπωσιακών σκαφών, αξεσουάρ, θαλάσσιων μηχανών και πολλών άλλων προϊόντων που κάνουν τη ζωή στη θάλασσα ακόμα πιο απολαυστική.

Ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών που αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του το Ναυτικό αυτό event, θα ζήσει την εμπειρία και την ατμόσφαιρα της  καλύτερης και πιο αναβαθμισμένης έκθεσης των τελευταίων ετών.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενδυναμώνοντας  το στίγμα πως η ο κλάδος συνεχίζει την εντυπωσιακή του ανάπτυξη, καθώς η επιστροφή στη θάλασσα ζωή είναι γεγονός!

Θα είμαστε και εμείς www.natexmedia.gr εκεί, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά!

 

ΚατηγορίαΕΚΘΕΣΕΙΣ
Print
Back To Top