η TROPIDA συμμετείχε στο show NATEX by the Sea. Δείτε το Video.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.164

η TROPIDA συμμετείχε στο show NATEX by the Sea. Δείτε το Video.

Η TROPIDA συμμετείχε στο Show Natex by the Sea παρουσιάζοντας δύο σκάφη από τον στόλο της. Το Genesis 31 που βρισκόταν στο νερό για δοκιμές και το Saita που εκτίθετο στο περίπτερο της εταιρίας, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να περιεργαστούν με άνεση.

Η TROPIDA by Takis Samartzis είναι μια σχετικά νέα, αλλά δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία στον χώρο της ναυπήγησης σκαφών. Ο Τάκης Σαμαρτζής, με πολυετή εμπειρία και διακρίσεις, τόσο στον σχεδιασμό και στην κατασκευή σκαφών αναψυχής, όσο και στους αγώνες ταχυπλοΐας ανοικτής θάλασσας, είναι ο ιθύνων νους και η ψυχή της TROPIDA. Με σεβασμό όχι μόνο στην θάλασσα αλλά και στις ανάγκες του πελάτη, τα σκάφη της TROPIDA, έχουν ευρηματικό σχεδιασμό.

Oι γάστρες με την σκληρή πολυεστερική πλώρη και πρύμνη, όπου οι αεροθάλαμοι φωλιάζουν μέσα και προστατεύονται. Tα δυο αεριζόμενα steps, τους convex νομείς, το σύστημα “double chine effect”, το μοναδικό και καινοτόμο “anti dive system” και τα “bow steps” στην πλώρη, τα οποία και χαρακτηρίζουν ολα τα σκάφη της TROPIDA, δημιουργούν τη διαφορά στην άνεση, τις επιδόσεις και την οικονομία.

Τα καταστρώματα όλων των μοντέλων με την προσεγμένη αισθητική και desing, με τους άνετους χώρους, την πρωτοποριακή αεροδυναμική κονσόλα με τα δυο ανεξάρτητα  αναπαυτκά καθίσματα, τα πτυσόμενα μπάκετ καθίσματα στον πίσω καναπέ, το σχήμα “διαμαντιού” στο wet bar, τα ανατομικά καθίσματα οδηγού και συνοδηγού ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες κάθε μοντέλου ξεχωριστά (SAITA, GENESIS31 και COSMIC39). Τα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ και ο πλούσιος εξοπλισμός, προσδίδουν ασφάλεια ευχρηστία αξιοπιστία και πολυτέλεια και σε συνδυασμό με το desing χαρίζουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσωοικότητα.

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός τoυ Τάκη Σαμαρτζή  έχει βραβευτεί από την Διεθνή Ακαδημία Σχεδιασμού στο Κόμο της Ιταλίας το 2019, για τον σχεδιασμό του COSMIC39 και συμπεριλαμβάνεται στους 30 καλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.

  • Τα σκάφη της TROPIDA είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ για CE class B & C. H εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 /2015 απο το BUREAU VERITAS . Ολα τα σχέδια των μοντέλων ειναι κατοχυρωμενα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και προστατεύονται απο τον Νόμο περι Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΚατηγορίαΕΚΘΕΣΗ ΝΑΤΕΧ
Print
Back To Top