Για το 2020, η JEANNEAU γιορτάζει την 35η επέτειο της LEADER line!

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 14648
  • 0 Σχόλια
Για το 2020, η JEANNEAU γιορτάζει την 35η επέτειο της LEADER line!

Για το 2020, η JEANNEAU γιορτάζει την 35η επέτειο της LEADER line!

Μια ειδική προσφορά για τον εορτασμό αυτής της επετείου.

Η σειρά LEADER γιορτάζει την 35η επέτειό της με την κυκλοφορία της σειράς Limited-Edition με τη δική της αποκλειστική διακόσμηση γάστρας, δώρα και διαγωνισμό βραβείων. Η γραμμή LEADER γεννήθηκε πριν από 35 χρόνια για να καλύψει τη ζήτηση των πελατών για σκάφη που προσφέρουν υψηλή απόδοση και ξεχωριστή εμφάνιση, ενώ είναι επίσης προσαρμοσμένη για οικογενειακές κρουαζιέρες.

Η Jeanneau ξεκίνησε μια νέα γραμμή με απλοποιημένο, διαχρονικό σχεδιασμό, τόσο σπορ όσο και κομψό. Το σύγχρονο στιλ του προσκαλεί χαλάρωση και προσελκύει όλους όσους αγαπούν τη θάλασσα και φιλοδοξούν σε στιγμές πραγματικής απόλαυσης και οικογενειακής διασκέδασης στο νερό.

Η γάστρα σχήματος V του Michael Peters εξασφαλίζει την ταχύτητα και τις άριστες αξίες που αξίζει να γνωρίσουν οι πελάτες και να περιμένουν από ένα Jeanneau. Αυτά τα μοντέλα express συνδυάζουν άνετους εξωτερικούς χώρους διαβίωσης με εκλεπτυσμένους, φωτεινούς και καινοτόμους εσωτερικούς χώρους. Από αυτήν την τέλεια ισορροπία προκύπτει πραγματική αρμονία στο πλοίο.

Αυτές οι πολυάριθμες ιδιότητες έχουν κάνει αυτή τη γραμμή μια απίστευτη επιτυχία καθ' όλη τη διάρκεια της ύπαρξής της!

ΚατηγορίαNEA
Print
Back To Top