Ετήσια Συνάντηση Αντιπροσώπων της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στο Λουτράκι (Δείτε το Video).

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Ετήσια Συνάντηση Αντιπροσώπων της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στο Λουτράκι (Δείτε το Video).

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ζώης Ευσταθίου πραγματοποίησε συνάντηση αντιπροσώπων, στο ξενοδοχείο Wyndham Loutraki Poseidon Resort, στο Λουτράκι Κορινθίας . Ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Mercury σε ένα πολύ καλά οργανωμένο τριήμερο παρουσίασε, ενημέρωσε και ουσιαστικά εκπαίδευσε τους τεχνικούς - και όχι μόνο - του δικτύου του για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον χρήστη των κινητήρων, αλλά και πως θα ανεβάσουν το επίπεδο τεχνικής βοήθειας και εξυπηρέτησης στο μέλλον.

Καλεσμένο και το περιοδικό μας, σε αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση καταγράψαμε από κοντά το επίπεδο ενημέρωσης και εκαπίδευσης που προωθεί η Ζώης Ευσταθίου προς όφελος πάντα του πελάτη. Σύσσωμη και πλήρως προετοιμασμένη ομάδα της εταιρίας, υποδέχθηκε 140 συνέδρους από το Δίκτυο Συνεργατών της εταιρίας από όλη την Ελλάδα.

Το τριήμερο είχε τα πάντα, παρουσιάσεις, ομιλίες, δοκιμές στην θάλασσα, πάρτυ αλλά και αναπάντεχες αποκαλύψεις αφού τον πολυαναμενόμενο κινητήρα, αποκάλυψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Λάμπρος Φισφής, καταξιωμένος stand-up comedian. Αιφνιδίασε τους πάντες με την σκηνοθετημένη εισβολή του στην κεντρική ομιλία του κ. Ζώη Ευσταθίου και τράβηξε την κουρτίνα που κάλυπτε τον ολοκαίνουργιο MERCURY 450R. Οι δοκιμές των κινητήρων V6, V8 & 450R στην θάλασσα την Κυριακή, καθώς και των 115 & 150 ProXs απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές και κέρδισαν τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τις κορυφαίες επιδόσεις των κινητήρων Mercury και έζησαν από κοντά μια Go Boldly εμπειρία!

Οι νέες τεχνολογίες που εφαρμόζει η Mercury Marine στους εξωλέμβιους κινητήρες, έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην τεχνική υποστήριξη. Απαιτούν ειδικές γνώσεις, ειδικούς εξοπλισμούς και την αναβάθμιση του δικτύου. Απαιτούν επίσης συγκεκριμένη κάλυψη ανταλλακτικών, αξεσσουάρ και εγκατάστασης.

Το after sales service της Ζώης Ευσταθίου, στοχεύει στην καλύτερη οργάνωση, στην παροχή πληρέστερης γκάμας ειδικών εργαλείων, αξεσουάρ, εξοπλισμού. Επίσης ειδικών προγραμμάτων αξεσουάρ και ανταλακτικών με βασικό στόχο την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.

Ο κος Γιάννης Παπαδόγιας, τεχνικός διευθυντής της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ μας είπε «Στόχος είναι να διατηρήσουμε τους χιλιάδες πελάτες που χρησιμποιούν χρόνια τώρα εξωλέμβιους Mercury στο brand Mercury. Δηλαδή να παραμείνουν στην «οικογένεια» Mercury - Ευσταθίου και να μην μεταπηδήσουν - σε μια μελλοντική αγορά - σε άλλη μηχανή του ανταγωνισμού.

Οι κινητήρες μας είναι μοναδικοί και θέλουμε και εμείς σαν τεχνική υποστήριξη να κάνουμε την διαφορά στην αγορά των εξωλεμβίων. Το κύριο μέλημά μας είναι να συνεργαστούμε καλύτερα με το δύκτιό μας, να τους παρέχουμε ειδικά προγράμματα, ειδικές εφαρμογές έτσι ώστε από μόνοι τους να καταλάβουν που είναι αδύναμοι και να μπορούν να εξελιχθούν. Θέλουμε να τους προσφέρουμε ειδικά τεχνικά σεμινάρια για την βελτίωση των γνώσεών τους. Επίσης θα τους προσφέρουμε ειδικά εξαρτήματα όπως είναι το Vessel View Mobile Portal έτσι ώστε ο τελικός καταναλωτής με την βοήθεια του συνεργείου να μπορεί να κάνει ασφαλείς πλεύσεις σε οποιοδήποτε θαλάσσιο περιβάλλον κάτω ακόμα και από δύσκολες συνθήκες. «Κλειδώνουμε» ουσιαστικά τον πελάτη με το brand της Mercury, με το δίκτυο και εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση του πελάτη από την τεχνική υποστήριξη της Ζώης Ευσταθίου».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και στιγμές χαλάρωσης και το βράδυ του Σαββάτου σε ένα πολύ όμορφο χώρο του συγκροτήματος, δίπλα στην θάλασσα, όλοι καθίσαμε μαζί, πίνοντας το ποτό μας, συζητώντας αλλά και βλέποντας φίλουε που έχουμε καιρό να δούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις για τα προβλήματα της αγοράς, αλλά ακόμα και να γίνουν «δουλειές».

Το πρωί της Κυριακής βρεθήκαμε στην μικρή μαρίνα του ξενοδοχείου που από τις προηγούμενες μέρες είχαν έρθει τα σκάφη με τους κινητήρες Mercury.

Βασιλιάς της παρουσίασης ήταν η νέα 450 Racing V8 που είχαμε την τύχη να τις δοκιμάσουμε πάνω σε ένα σκάφος της Technohull (σε ζευγάρι). Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τον μικρό κινητήρα 5 ίππων προπανίου που τον είδαμε για πρώτη φορά.

Δοκιμάσαμε τους κινητήρες στα ακόλουθα σκάφη:

- LASER 499 | 1 x MERCURY F150 PROXS
- COMPASS 165 CC | 1 x MERCURY F115 PROXS
- SEAQUEST 10 OPEN | 2 x MERCURY F225 V6
- TOPLINE CORSAIRE 33 | 2 x MERCURY VERADO 300 V8
- TECHNOHULL 38GS | 2 x MERCURY VERADO 300 V8
- TECHNOHULL SEADNA 999 | 2 x MERCURY 450R V8SC

Η κα Μαρία Δρίτσα, υπεύθυνη πωλήσεων και marketing της εταιρίας μας είπε «Άλλη μια συνάντηση συνεργατών της εταρίας μας έλαβε τέλος με μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η αλήθεια είναι ότι και Mercury και η Ζώης Ευσταθίου σαν μια ομάδα, μαζί με το δίκτυό της αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των εξωλέμβιων κινητήρων διαθέτοντας πλέον την πιο δυνατή και πληρέστερη γκάμα της αγοράς.

Ο μικρός κινητήρας 5 ίππων προπανίου

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες του δικτύου της για την συμμετοχή τους, τα ναυπηγεία και τους αντιπροσώπους τους για την διάθεση των σκαφών, την διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Wyndham Loutraki Poseidon Resort, την εταιρία Original Senses για την οργάνωση και διαχείριση της εκδήλωσης και τέλος το ανθρώπινο δυναμικό της, που υποστήριξε με σθένος και καλή διάθεση όλη αυτή την προσπάθεια και συντέλεσε στο άρτιο αποτέλεσμα. 

Mια νέα χρονιά ξεκινά με μεγάλες προκλήσεις, τα δεδομένα αλλάζουν και η ιστορία της Ζώης Ευσταθίου της επιβάλει να ακολουθήσει αυτούς τους ρυθμούς. Μετά από μια πολύ ωραία εκδήλωση, με την παρουσίαση του μεγαλύτερου εξωλέμβιου κινητήρα Mercury 450 καιτων νέων τεχνολογιών είμαστε σίγουροι ότι η «οικογένεια» της Mercury στην Ελλάδα θα ανταποκριθεί θετικά στις νέες προκλήσεις.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι οι κ.κ. Emanuele Pagani - (Director Distributor Europe), Tom Ringhs – (Marketing Manager EMEA) & Angelique Defays - (Sales Administrator) από την Brunswick Marine EMEA, που τίμησαν με την παρουσία τους το συνέδριο.

Ο ομάδα PANTOS με τον Δημοσθένη Βαρβέρη, από το περιοδικό μας. 

Δείτε το video της εκδήλωσης:

ΚατηγορίαΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Print
Back To Top