Με άρωμα γυναίκας η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΜΟΦΣ.

Του Σπύρου Πριόβολου

Με άρωμα γυναίκας η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΜΟΦΣ.

Την 1η Δεκεμβρίου 2019, συνεδρίασε στα γραφεία της λέσχης ΙΑΣΩΝ η Ελληνική Ομοσπονδία Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, παρουσία εκπροσώπων από όλους τους ομίλους της Ελλάδας.

Λόγω λήξης της θητείας της προηγούμενης διοίκησης, έγιναν και εκλογές και για πρώτη φορά στα χρονικά, αντιπρόεδρος εκλέχτηκε γυναίκα, με πολυετή θητεία ως πρόεδρος στη Λέσχη ΙΑΣΩΝ, η Κρίστη Δούνια.

Το νέο Δ.Σ. με τις αρμοδιότητες απαρτίζεται από τους: πρόεδρος Αντρέας Μαυριγιαννάκης (Χανιά), αντιπρόεδρος Κρίστη Δούνια (ΙΑΣΩΝ), γραμματέας Δημήτρης Γιαβρίδης (Ηράκλειο), ταμίας Νίκος Δροσατάκης (Ηράκλειο) και τακτικά μέλη Μάκης Μανουσιαδης (ΝΑΥΤΙΛΟΣ), Μπάμπης Κωνσταντιδέλης (Λέσβο), Βασίλης Βασιλείου (Πάτρα). Αναπληρωματικοί: Γιώργος Κελαϊδής (Χανιά), Γιώργος Τούντας (ΙΑΣΩΝ) και Άγγελος Καρπουζης (ΜΟΦΣ)
Στη συνάντηση ανακοινώθηκε από τον όμιλο Χανίων η διοργάνωση της Γαμοπιλαφιάδας στα Χανιά το Σαββατοκύριακο από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020, προσκαλώντας μέλη ομίλων απ’ όλη την Ελλάδα.
Μετά τη σύσταση νέου διοικητικού συμβουλίου, έγινε στο εντευκτήριο του ΙΑΣΩΝΑ το πρώτο διοικητικό συμβούλιο και τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών. Από τους εκπροσώπους όλων των ομίλων, εκφράστηκε ένθερμα η επιθυμία για τη συνέχιση του θεσμού της Πανελλήνιας. Οι προτάσεις που κυριάρχησαν ήταν η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί γύρω στα τέλη Ιουνίου του 2020 στο Κεντρικό Αιγαίο. Για πρώτη φορά υπήρξε πρόταση συνδιοργάνωσης της Πανελλήνιας από πέντε ομίλους (ΟΦΣΕ – ΙΑΣΩΝ – ΝΑΥΤΙΛΟΣ – ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ (Ηράκλειο) – ΧΑΝΙΑ). Η Πανελλήνια θα τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΜΟΦΣ και ώς διαφαίνεται η επιτυχία θα είναι δεδομένη. Οι πέντε συνδιοργανωτές, θα φέρουν συγκεκριμένες προτάσεις για τον τόπο, την ημερομηνία και τον τρόπο διοργάνωσης στο Δ.Σ. της ΕΟΜΟΦΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 2/2/2020 κατά τη διάρκεια της Γαμοπιλαφιάδας, στα Χανιά.

Πολιτική Προστασία. Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τους εκπρόσωπους για την δυνατότητα ένταξης των ομίλων τους στην πολιτική προστασία. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να έχουν σε κατ ιδίαν συζήτηση και ανάλυση.

Στόχοι της ΕΟΜΟΦΣ. Ο Πρόεδρος έθεσε τους στόχους του Δ.Σ. για την χρονιά που έρχεται και τις δυνατότητες για επαφές με τα αρμόδια όργανα της κυβέρνησης. σ.σ. Δυστυχώς δεν πρόλαβε η νέα διοίκηση της ΕΟΜΟΦΣ να απαντήσει σε ερωτήματα που θέσαμε, που στόχο είχαν την καλύτερη ενημέρωση των μελών ομίλων Πανελλαδικά. Πιστεύουμε ότι στο επόμενο τεύχος θα σας την παρουσιάσουμε.

Αποφασίστηκε να υπάρχει πιο συχνή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των ομίλων μέσω viber όπου θα φτιάξει ο Γ. Γραμματέας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι ομίλων από: Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λέσβο, Χίο, Σύρο, Χαλκίδα, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά και από τους τρεις ομίλους της Αθήνας ΟΦΣΕ, ΙΑΣΩΝ & ΝΑΥΤΙΛΟΣ.

ΚατηγορίαΟΜΙΛΟΙ
Print
Back To Top