ΙΑΣΩΝ 2019 - Πανελλήνια Στεριανή Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών

του Σπύρου Πριόβολου

ΙΑΣΩΝ 2019 - Πανελλήνια Στεριανή Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών

Ο νέος πρόεδρος του ΙΑΣΩΝΑ Βαγγέλης Αρβανίτης, καλωσορίζει τα μέλη των ομίλων

Για 13η φορά, το Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019, βράδυ οι γυναίκες του ΙΑΣΩΝΑ, υποδέχονται με τους μεζέδες και μουσική τους τους καλεσμένους απ’ όλους τους ομίλους πανελλαδικά.

Ένα ακόμα στεριανό αντάμωμα των ανθρώπων της θάλασσας, πραγματοποιήθηκε και φέτος, στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του εντευκτηρίου της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών ΙΑΣΩΝ, που συνηθίζεται κατά τη διάρκεια του Ναυτικού Σαλονιού. Για μια ακόμα φορά, οι γυναίκες της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών ΙΑΣΩΝ, τα έδωσαν όλα, προκειμένου να περιποιηθούν καλεσμένους από ομίλους φουσκωτών απ’ όλη την Ελλάδα στο εντευκτήριο τους. Οι κυρίες, του ΙΑΣΩΝΑ, υποδέχτηκαν στο κατάλληλα διακοσμημένο εντευκτήριό τους και η κάθε μια μαγείρεψε το κάτι τις της, και στήθηκε ένα τεράστιο τραπέζι, που στη συνέχεια αντικαταστάθηκε με μια μεγάλη ποικιλία γλυκών.

Οι θρυλικές γυναίκες του ΙΑΣΩΝΑ, υποδέχονται με χειροποίητους μεζέδες τους καλεσμένους.

Είχαν φροντίσει για ζωντανή μουσική με την Ιωάννα Γιαρένη στο πιάνο και τον Ευγένιο Γιαρένη στην κιθάρα, αλλά και για ξεφάντωμα με DJ τον Νίκο Χαμηλοθώρη στα πλατό. Η μουσική γρήγορα ξεσήκωσε τον κόσμο, τραπέζια μαζεύτηκαν για να μεγαλώσει η πίστα και ως τα ξημερώματα όλοι σχεδόν χορεύαμε ως τα ξημερώματα. Μεγάλη υπόθεση να ανταμώνουν τακτικά φίλοι απ’ όλη την Ελλάδα με ένα κοινό χόμπι τη «θάλασσα». Οι φιλίες δυναμώνουν και πολλά ραντεβού δίνονται για θαλασσινά ανταμώματα.

 Πρωτοστατούσε και ο νέος πρόεδρος του ΙΑΣΩΝΑ Βαγγέλης Αρβανίτης, ένα νέο παιδί που στηρίζεται από την ιδιαίτερα δραστήρια και χορευταρού γυναίκα του Σοφία.

Οι όμιλοι απαρτίζονται ως επί το πλείστον από οικογενειάρχες που θέλουν να απολαμβάνουν το σκάφος τους και τη θάλασσα, συντροφιά με την οικογένειά τους. Σε πλεονεκτική θέση βρίσκονται οι όμιλοι που έχουν καταφέρει να ενεργοποιήσουν τις γυναίκες, όχι μόνο σε επίπεδο συμμετοχής αλλά και εκλεγμένες στο Δ.Σ. Ο ΙΑΣΩΝ είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα που το αποτέλεσμα είναι πασιφανές σε όλους. Οι γυναίκες και συμμετέχουν ενεργά σε κάθε δραστηριότητα, βάζοντας μια διαφορετική πινελιά σε κάθε εκδήλωση. Χωρίς να υποκαθιστούν τους άντρες τους, έχουν καταφέρει όλοι οι όμιλοι να μιλούν για τις «γυναίκες του ΙΑΣΩΝΑ»

Συμμετείχαν μέλη από ομίλους: Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης, Βόλου, Λέσβου, Χίου, Σύρου, Χαλκίδας, Πάτρας, Ηράκλειου, Χανίων και από τους τρεις ομίλους της Αθήνας ΟΦΣΕ, ΙΑΣΩΝ & ΝΑΥΤΙΛΟΣ.

ΚατηγορίαΔΡΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΩΝ
Print
Back To Top