ΓΟΥΡΓΟΥΡΑΚΙΑ - SHELL / Για ΚΑΥΣΙΜΑ στο Αιγαίο σταματάμε στη ΣΥΡΟ.

Ο Γιώργος Ρούσσος μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη

ΓΟΥΡΓΟΥΡΑΚΙΑ - SHELL / Για ΚΑΥΣΙΜΑ στο Αιγαίο σταματάμε στη ΣΥΡΟ.

Τον Γιώργο Ρούσσο τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως και οι περισσότεροι καπετάνιοι που ταξιδεύουν στις Κυκλάδες και στο Αιγαίο. Μέσα από αυτές τις γραμμές θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει το γνωστό πρατήριο καυσίμων, στους κατόχους σκαφών και όχι μόνο.

Πότε ξεκίνησε η λειτουργία της επιχείρησής σας και που είναι η έδρα της;

Το πρατήριο καυσίμων Γουργουράκια  αναλαμβάνει τον ανεφοδιασμό σκαφών αναψυχής στο νησί της Σύρου από το 1991, προσφέροντας ποιοτικά υγρά καύσιμα και λιπαντικά στις πιο οικονομικές τιμές.

Το πρατήριο μας έχει εξυπηρετήσει τον χώρο του yachting με καύσιμα τις τελευταίες 3 δεκαετίες, έχοντας κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στο λιμάνι της Σύρου με πιστούς πελάτες που εκτιμούν την απόλυτη αξιοπιστία της εταιρείας μας, καθώς και την εξυπηρέτηση μας.

Συνδυάζουμε την πολυετή πείρα μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας στον τομέα του ανεφοδιασμού των σκαφών αναψυχής, σε συνδυασμό με τον ιδιόκτητο στόλο μας (σύγχρονα βυτία) ειδικά σχεδιασμένος για ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά καυσίμων.

Η λειτουργία της επιχείρησής μας ξεκίνησε πριν τριάντα (30) χρόνια και η έδρα αυτής βρίσκεται στην περιοχή της Βάρης Σύρου, σε ένα κομβικό σημείο του νησιού πολύ κοντά στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Ποιά είναι η γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρετε;

Οι ιδιοκτήτες σκαφών αναζητούν εξελιγμένα καύσιμα, που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή καύση και άρα οικονομία στην κατανάλωση, χωρίς κατάλοιπα και προβλήματα στις μηχανές. Από το διυλιστήριο μέχρι και το ντεπόζιτο του σκάφους σας, μπορείτε να είστε πάντοτε βέβαιοι ότι τα καύσιμα που θα επιλέξετε θα είναι πάντα άριστης ποιότητας. Αυτή είναι η δέσμευση του πρατηρίου μας με την σφραγίδα εγγύησης της Shell. Το σύγχρονο πρατήριο μας διαθέτει όλες τις τελευταίες Πιστοποιήσεις Ελέγχου Ποιότητας των καυσίμων.

Υπηρεσίες:

 • Ιδιόκτητο στόλο 5 βυτιοφόρων
 • Ανεφοδιασμός σε οποιοδήποτε λιμάνι της Σύρου
 • Άμεση εξυπηρέτηση

Τα είδη των καυσίμων που διαθέτουμε είναι:

 • Unleaded 95
 • Unleaded V-Power 98
 • Unleaded V-Power 100
 • Diesel
 • V-Power Diesel

Επίσης είμαστε το μοναδικό πρατήριο υγραερίου στη Σύρο.

Ο καπετάνιος ενός σκάφους που περνά από την Σύρο και χρειάζεται καύσιμα πως μπορεί να εξυπηρετηθεί;

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε την δυνατότητα να ανεφοδιάσετε τη θαλαμηγό σας, το σκάφος αναψυχή σας ή το επαγγελματικό σας σκάφος με καύσιμα αρίστης ποιότητας εξασφαλίζοντας για εσάς γρήγορη παράδοση και αποτελώντας εγγύηση για την παραδοτέα ποσότητα σε οποιοδήποτε λιμάνι του νησιού επιθυμεί ο πελάτης.

Κάθε σκάφος (μικρό ή μεγάλο) που περνά από την Σύρο μπορεί να ανεφοδιαστεί με καύσιμα μετά από συνεννόηση μεταξύ του αντιπροσώπου της εταιρείας μας και του αντιπροσώπου (καπετάνιου) του σκάφους.

Σαν λάτρεις της θάλασσας και των σκαφών αναψυχής, είμαστε σε θέση να καταλάβουμε τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας στον τομέα του ανεφοδιασμού σκαφών. Οι σχέσεις με τους πελάτες μας μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας και εξυπηρέτησης εκτός από επαγγελματική έχει γίνει φιλική και ανθρώπινη.

Εσύ ασχολείσαι με τα σκάφη και την θάλασσα;

Η θάλασσα είναι η αγάπη μου. Είμαι μέλος του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου (Ο.Φ.Τ.Σ.ΣΥΡΟΥ) και έχω μάλιστα διατελέσει πρόεδρος του Ομίλου.

Ποιά θεωρείς ότι είναι τα ατού της δουλειάς σου;

Οι σχέσεις με τους πελάτες μας μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας και εξυπηρέτησης εκτός από επαγγελματική έχει γίνει φιλική και ανθρώπινη.

 • Προσωπική εξυπηρέτηση
 • Τεχνογνωσία
 • 30 χρόνια εμπειρίας
 • Αξιοπιστία και ποιότητα καυσίμων.

ΚατηγορίαΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Print
Back To Top