Η Pantaenius Hellas, στο Ναυτικό Σαλόνι 2023 (Video).

Γράφει ο Δημοσθένης Βαρβέρης

Η Pantaenius Hellas, στο Ναυτικό Σαλόνι 2023 (Video).

Η Pantaenius, η επωνυμία της οποίας προέρχεται από τον ιδρυτή της εταιρείας Johann C. Pantaenius, είναι εγγεγραμμένη στο εμπορικό μητρώο του Αμβούργου από το 1899. Αυτή η επωνυμία σύντομα έγινε συνώνυμη της συνολικής ασφάλισης θαλάσσιων σκαφών και μεταφορών.

Οι διεθνείς σχέσεις και οι καλές επαφές αποτέλεσαν από την αρχή τη βάση της επιτυχημένης επιχειρησιακής δραστηριότητας. Το 1997 δημιουργήθηκαν δύο νομικά αυτόνομες εταιρείες μέσω της διαίρεσης της Pantaenius: Η Pantaenius Versicherungsmakler GmbH που συνεχίζει την παραδοσιακή παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικής μεσιτείας και η Pantaenius GmbH που ειδικεύεται αποκλειστικά στην ασφάλιση σκαφών. Αυτό που ξεκίνησε σε ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια, σύντομα συνεχίστηκε ως μία ιστορία επιτυχίας σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, η Pantaenius εξυπηρετεί περισσότερους από 100.000 πελάτες και διαθέτει υποκαταστήματα σε τρεις ηπείρους. Είτε ως ασφαλιστικός μεσίτης και εταίρος ανάληψης κινδύνου για επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους, είτε ως ειδικός στην ασφάλιση σκαφών και θαλαμηγών ή ως καινοτόμος πάροχος διαδικτυακής ασφάλισης σκαφών, το επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων που επιδιώκει η παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση στη δραστηριότητά της είναι πάντα εξαιρετικό.

Δεν είναι παράξενο που το σύνθημα της οικογένειας Baum είναι: Δέσμευση στην εμπιστοσύνη.

To 2022 ιδρύθηκε η Pantaenius Hellas Underwriting Agency, που σηματοδότησε μια νέα δυναμική πορεία της εταιρίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

O φακός του περιοδικού ΣΚΑΦΟΣ, επισκέφθηκε το περίπτερο της εταιρίας στο Ναυτικό Σαλόνι 2023 και συνομίλησε με τον κο Χρήστο Κοντοβασίλη - Managing Director της Pantaenius Hellas.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 

ΚατηγορίαΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ
Print
Back To Top