Νέες Θήκες Αποθήκευσης και Ανταλλακτικά Διχτάκια, παραγωγής EVAL!

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Νέες Θήκες Αποθήκευσης και Ανταλλακτικά Διχτάκια, παραγωγής EVAL!

Επιλέξτε το συνδυασμό των χρωμάτων που εσείς επιθυμείτε!

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εσείς το συνδυασμό χρωμάτων που θέλετε και σας αρέσει, τόσο για τη θήκη αποθήκευσης όσο και για το αντίστοιχο διχτάκι που θα τοποθετήσετε στο σκάφος σας. Επιλέξτε το μέγεθος και το χρώμα που θέλετε για τη θήκη σας ανάμεσα σε λευκό, μαύρο ή γκρι και στη συνέχεια συνδυάστε τη με το χρώμα που θέλετε για το διχτάκι (μαύρο, καφέ, γκρι, κόκκινο).

Οι θήκες (κωδ. 04402-2,  04402-4) και τα αντίστοιχα διχτάκια (04402-2SP, 04402-4SP) είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό με UV και φυσικά είναι κατάλληλες για τοποθέτηση των αντικειμένων πάνω στο σκάφος. Επιπλέον, διαθέτουν ειδική αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης για τοποθέτηση σε φουσκωτά και ανοιχτά σκάφη. Διατίθενται σε 2 μεγέθη (20,5 cm και 25,4 cm).

Με τις θήκες και τα διχτάκια όχι μόνο τα αντικείμενα θα βρουν επιτέλους τη θέση τους, αλλά επιπλέον θα δώσετε στο σκάφος σας έναν αέρα ανανέωσης εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Η επιλογή των χρωμάτων και των συνδυασμών, είναι δική σας! Αποκτήστε τη βασική έκδοση του προϊόντος με μαύρο διχτάκι σε οποιοδήποτε χρώμα θήκης θέλετε και στη συνέχεια δημιουργήστε εσείς τους αγαπημένους σας συνδυασμούς!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις θήκες και τα διχτάκια, επισκεφθείτε το www.eval.gr ή το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα EVAL στον Άλιμο ή στο Περιστέρι ή στο δίκτυο συνεργατών της εταιρίας!

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top