Ολοκληρωμένη Σειρά Προϊόντων Καθαρισμού & Συντήρησης Σκάφους από την BLUE MARINE

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Ολοκληρωμένη Σειρά Προϊόντων Καθαρισμού & Συντήρησης Σκάφους από την BLUE MARINE

Η σωστή συντήρηση του σκάφους μας καθώς και ο καθαρισμός του συμβάλουν στην αύξηση του χρόνου αντοχής του και στην πρόληψη πιθανών αλλοιώσεων. Την πλέον ολοκληρωμένη λύση δίνει η σειρά προϊόντων προστασίας και συντήρησης της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας καθαριστικών BLUE MARINE.

Ta ισχυρά καθαριστικά BLUE MARINE έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από την εταιρεία κατασκευής υφασμάτων ORCA Pennel & Flipo και χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σκαφών.

Η EVAL διαθέτοντας, σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά, μια ευρεία γκάμα καθαριστικών και συντηρητικών, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού του σκάφους, της μηχανής αλλά και διαφόρων άλλων επιφανειών, για καλύτερο και άμεσο αποτέλεσμα έναντι στη βρωμιά, το αλάτι, τις ακτίνες UV και τη σκουριά.

Επιπλέον, διαθέσιμη μια πλήρης σειρά υγρών απορρυπαντικών για γενική χρήση πλυσίματος στο σκάφος, με πρώτες ύλες φυτικής προελεύσεως, βιοδιασπώμενες γρήγορης αντίδρασης και φιλικές προς το περιβάλλον.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα καθαρισμού BLUE MARINE και επιλέξτε τα κατάλληλα είδη για να καλύψετε κάθε ανάγκη δική σας και του σκάφους σας, μέσω των καταστημάτων EVAL, του δικτύου αντιπροσώπων της σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε το www.eval.gr

ΚατηγορίαΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
Print
Back To Top