Συνέντευξη: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ «Mας τράβηξε την προσοχή η σχεδίαση και η ποιότητα κατασκευής των GRAND”

Μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη

Συνέντευξη: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ «Mας τράβηξε την προσοχή η σχεδίαση και η ποιότητα κατασκευής των GRAND”

Ο κος Σταύρος Σκαφιδάς είναι ο ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρίας Leadmar επε.

Η Leadmar από το 2006 έχει συνδυάσει το όνομα της με την θάλασσα, το καλοκαίρι και την διασκέδαση παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στους φίλους του σκάφους. Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα φουσκωτά σκάφη GRAND και μπορεί να τα κινήσει με όλους τους τύπους εξωλέμβιων μηχανών της επιλογής του αγοραστή, εξοπλίζοντας τα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από την FURUNO & SIMRAD.

Κατά την διάρκεια της έκθεση ΝΑΤΕΧ στο Φάληρο στην Αθήνα, η Leadmar συμμετείχε παρουσιάζοντας δύο υπέροχα μοντέλα της GRAΝD.
Συνομιλώντας με το κο Σκαφιδά του απευθύναμε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα σκάφη που αντιπροσωπεύει.

Από πότε είστε αντιπρόσωποι των φουσκωτών σκαφών GRAND και γιατί τα επιλέξατε.

Ξεκινήσαμε σαν εταιρεία την συνεργασία μας με αποκλειστική αντιπροσώπευση των φουσκωτών GRAND το 2006. Όλο αυτό ξεκίνησε με μια επίσκεψη που κάναμε τότε στο Boot – Dusselforf, όπου και είδαμε για πρώτη φορά τα σκάφη GRAND, γιατί μέχρι τότε δεν τα αντιπροσώπευε κάποιος στην Ελλάδα και αμέσως μας τράβηξε την προσοχή η σχεδίαση και η ποιότητα κατασκευής. Βέβαια από τότε η σχεδίαση και η προσθήκη της νέας σειράς Golden Line έχει ξεφύγει σε άλλο επίπεδο και έχει κάνει την διαφορά.

Ποιά είναι η γκάμα των μεγεθών του ναυπηγείου;

Ξεκινάει από Τender στα 2.4 μέτρα μέχρι τα 8.5 μέτρα προς το παρόν και έπεται συνέχεια.

Τα Grand έχουν αποκτήσει φανατικούς φίλους. Πως το καταφέρατε σε μια αγορά που κυριαρχούν τα ελληνικά σκάφη;

Φυσικά και τα GRAND έχουν αποκτήσει φανατικούς φίλους που χρόνο με τον χρόνο αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς και φυσικά όσο μπαίνουν GRAND στην θάλασσα τόσο το κοινό μας θα αυξάνεται. Η διείσδυση και η άνοδος της ελληνική αγορά οφείλεται στην πρωτοποριακή σχεδιαστική φιλοσοφία, την ποιότητα κατασκευής, τον προσανατολισμό της στην τουριστική χρήση με μεγάλους χώρους και ανέσεις αλλά και πολύ καλές τιμές για το τελικό προϊόν που παίρνει ο πελάτης.

Ποιά θεωρείτε σαν τα ατού του ναυπηγείου;

Η φιλοσοφία του ναυπηγείου της GRAND είναι χειροποίητα σκάφη με δυνατότητα ο κάθε πελάτης να μπορεί να δημιουργήσει το δικό του GRAND με πάρα πολλές χρωματικές επιλογές στα μπαλόνια, στην γάστρα, στο deck, στο hull, διχρωμία στα καθίσματα και άλλα πολλά.

Έχετε ετοιμοπαράδοτα σκάφη ή πρέπει να περιμένει κάποιος την εισαγωγή τους;

Λόγω της συνεχόμενης και αυξανόμενης ζήτησης για τα σκάφη GRAND και ειδικά στην κατηγορία πάνω από 5.8 μέτρα από πέρυσι αλλά και περισσότερο φέτος έχουμε καταφέρει να διατηρούμε σε στοκ 2-3 σκάφη από το κάθε μοντέλο και με συνεχόμενες παραλαβές ώστε να ανανεώνουμε το stock.

Κυριαρχεί το μαύρο χρώμα στα σκάφη. Υπάρχουν και άλλες επιλογές;

Tα τελευταία 2 χρόνια έχει εκτοξευτεί η ζήτηση για σκάφη σε μαύρο χρώμα αλλά φυσικά υπάρχουν όλες οι επιλογές για παραγωγή σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα επιθυμεί ο πελάτης. Μπορεί εύκολα ο κάθε ενδιαφερόμενος μπαίνοντας στο site μας www.grandboats.gr να δημιουργήσει με το Build Your GRAND το δικό τoυ GRAND σε οπουδήποτε χρωματικό συνδυασμό θέλει καθώς και σε επίπεδο αξεσουάρ.

Μιλήστε μας λίγο για το ύφος των σκαφών σας και το προφίλ των αγοραστών.

Η GRAND κατασκευάζει 2 σειρές την Silver & Golden Line, ενώ τη πρώτη σειρά είναι πιο λιτή και οικονομική η Golden Line είναι πιο luxury και πιο customize, με την έννοια ότι ο εν δυνάμη πελάτης μπορεί να δημιουργήσει το σκάφος των ονείρων του μέσω του «Build your GRAND».

Ευχαριστούμε τον κο Σκαφιδά γι΄αυτή την συνομιλία που ήταν αρκετά διαφωτιστική. Το επόμενο βήμα είναι πια δικό σας, να τα χαρείτε και να σας ταξιδέψουν στις ελληνικές θάλασσες.

ΚατηγορίαΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Print
Back To Top