Η κορυφαία Ναυτική έκθεση, ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Του Νίκου Ρακιτζή

Η κορυφαία Ναυτική έκθεση, ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η κορυφαία Ναυτική έκθεση, ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων και γνωστότερων ονομάτων της αγοράς, αλλά και νέων εταιρειών, το Ναυτικό Σαλόνι αποτελεί το βασικό σημείο συνάντησης όλης της αγοράς για το σκάφος και τη θάλασσα, μετρώντας 43 χρόνια παρουσίας!

Είναι η επίσημη κλαδική έκθεση του ΣΕΚΑΠΛΑΣ – ΠΕΕΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών και Αλλων Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών) που συγκεντρώνει όλες τις γνωστές και μεγάλες εταιρείες του χώρου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο ναυτικό αυτό γεγονός παρουσιάζονται όλες οι νέες προτάσεις για το σκάφος, τις μηχανές και τα αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για το πιστό κοινό της έκθεσης.

Τα περιοδικά μας συμμετέχουν σε αυτόν τον θεσμό για άλλη μια φορά, χωρίς απουσία από το 1992, μάλιστα το περιοδικό ΣΚΑΦΟΣ είναι χορηγός της διοργάνωσης. 

Σε ένα χώρο σύγχρονο και άνετο συμμετέχει όλη η αγορά του σκάφους. Τα τεράστια άλματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η ελληνική ναυπηγική βιομηχανία, έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται παγκόσμια. Τα ελληνικά σκάφη κατατάσσονται στα κορυφαία του πλανήτη και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα.

Στην έκθεση θα δείτε επίσης και πολλά σκάφη από ναυπηγεία του εξωτερικού, καθώς επίσης κινητήρες, ναυτιλιακά, ηλεκτρονικά όργανα, είδη για θαλάσσια σπορ κλπ. Στα φουσκωτά σκάφη κυριαρχεί το μεγάλο μέγεθος, αλλά στα πολυεστερικά υπάρχει όλη η γκάμα των μεγεθών.

Αν έχεις πάθος με την θάλασσα, σίγουρα αξίζει να επισκεφθείς το φετινό Ναυτικό Σαλόνι.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, που αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

Οι λάτρεις του χώρου προσμένουν τη διοργάνωση του Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών για να ενημερωθούν από τις συμμετέχουσες εταιρείες για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, που κάνουν τη ζωή στη θάλασσα ακόμα πιο απολαυστική…!

Είσοδος στην έκθεση

Η τιμή εισιτηρίου για την είσοδο στην έκθεση είναι 6€ (ευρώ).
Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν.

Eίσοδος στην έκθεση  από το Lobby 2

Ωράριο Έκθεσης

Καθημερινές: 15:00 – 21:00
Σάββατο-Κυριακή: 10:00 – 21:00

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤHΝ COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την επίσκεψη σας στην έκθεση ισχύουν τα παρακάτω:

-Προαιρετική χρήση μάσκας.

-Τήρηση αποστάσεων.

-Τήρηση κανόνων ατομικής και αναπνευστικής υγιεινής.

Χώρος Διεξαγωγής

ATHENS Metropolitan Expo A.E.
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ:

Το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Στάση πούλμαν απέναντι από την έξοδο 2 στο επίπεδο των αφίξεων.

ΩΡΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ:

Καθημερινές:

Τετάρτη 7/12     14:00 – 21:30

Πέμπτη 8/12      14:00 – 21:30

Παρασκευή 9/12    14:00 – 21:30

Σαββατοκύριακο  10-11/12 9:00 – 21:30

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Το  κάπνισμα σε όλους τους χώρους της έκθεσης
Τα κατοικίδια ζώα

ΚατηγορίαΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Print
Back To Top