Συνάντηση Δικτύου Συνεργατών 2018 - Παρουσίαση Νέων Κινητήρων Mercury.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Συνάντηση Δικτύου Συνεργατών 2018 - Παρουσίαση Νέων Κινητήρων Mercury.

Με εξαιρετική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο Χέλι, στις 5-7 Οκτωβρίου 2018 η ετήσια συνάντηση του δικτύου συνεργατών της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στην οποία παρουσιάστηκε η νέα γενιά κινητήρων Mercury που υπόσχεται μια «μεγάλη» συνέχεια.

Στο κλίμα ενθουσιασμού που επικρατούσε, η διοίκηση της εταιρίας ανήγγειλε την είσοδο των δραστηριοτήτων σε μια νέα, δυναμικότερη εποχή και βεβαίωσε για την ετοιμότητά της να ανταποκριθεί σε αυτή με νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Επίσης ευχαρίστησε τις εταιρίες που παρείχαν τα σκάφη για τις δοκιμές (TECHNOHULL, RIBCO, SEAFIGHTER, AXOPAR, AVDOULIS MARINE).

Στην διάρκεια της εκδήλωσης με σλόγκαν «Χωρίς Αντίπαλο», οι ανά τη χώρα συνεργάτες της εταιρίας ενημερώθηκαν για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν ενσωματωθεί στους νέους κινητήρες Mercury και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν μέσα από δοκιμές τα μοναδικά επιτεύγματα της νέας γενιάς κινητήρων. Μηχανές και σκάφη αποκάλυψαν τις απεριόριστες αντοχές, την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη οικονομία, τις ασύγκριτες επιδόσεις.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν και η παρουσία του κ. Massimiliano Mucchietto, Vice President Sales & Marketing της Brunswick Marine in EMEA ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την Ζώης Ευσταθίου ΑΕ για την επιτυχή διοργάνωση του συνεδρίου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Το διήμερο συνέδριο (5-7 Οκτωβρίου 2018 στο AKS HOTEL Porto Heli) διακρίθηκε από την εντυπωσιακή συμμετοχή και το υψηλό ενδιαφέρον για τα όσα καινούρια η εταιρία έχει φέρει και παρέχει στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες της θάλασσας.

Με έκδηλο ενθουσιασμό οι συνεργάτες, που προσήλθαν από κάθε πλευρά της Ελλάδος, αλλά και από την Αλβανία και τα Σκόπια, και συμμετείχαν στο διήμερο Dealer Meeting 2018, αντιμετώπισαν τα όσα μοναδικά και πρωτοποριακά συστήματα έχει εντάξει η Μercury στους κινητήρες της.

Τα στελέχη της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., έδωσαν το δικό τους δυναμικό παρών καθώς παρουσίασαν, απάντησαν σε ερωτήσεις, ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς κινητήρων Mercury και μετέφεραν λεπτομερώς στους deales κάθε στοιχείο απαραίτητο για να κατανοήσουν όλο το εύρος των δυνατοτήτων των κινητήρων.

Ετσι, οι παρευρισκόμενοι σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος τους νέους κινητήρες που αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αναδεικνύουν την παγκόσμια πρωτοπορία της Mercury.

Η διοίκηση της εταιρείας διαμήνυσε στους συνεργάτες ότι βάζει νέες βάσεις για μια νέα εποχή και μια δυναμικότερη συνέχεια που θα στηριχθεί και στους νέους κινητήρες, καθώς και σε καινούργιες εποικοδομητικές συνεργασίες. Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά η αγορά έχει ανοίξει, υπάρχουν προκλήσεις και η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ με το δυναμικό της είναι έτοιμη για τη νέα εποχή στην οποία θα συνεχίσει να δίνεται έμφαση στην ποιότητα και την άριστη σχέση με όλο το δίκτυο συνεργατών.

Τα σκάφη που συμμετείχαν με τους νέους κινητήρες Mercury

  • TECHNOHULL 909 | 2 x F200V6
  • TECHNOHULL 909 | 2 x F225V6
  • TECHNOHULL 999 | 2 x V300V8
  • TECHNOHULL 688 | 1 x F175V6 ProXS
  • RIBCO ST 28| 1 x V300V8
  • RIBCO R 32 | 2 x V300V8
  • AXOPAR 28 | 1 x V350L6
  • SEAFIGHTER | 2 x V350L6
  • SEA RAY 19SPX BOWRIDER | 1 x F150

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

Ζώης Ευσταθίου, Γενικός Διευθυντής

Στην συνάντηση αυτή οι συνεργάτες μας είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τους νέους εκπληκτικούς κινητήρες V6 & V8 στην θάλασσα. Η τεχνολογική υπεροχή των κινητήρων είναι αδιαμφισβήτητη. Θα ήθελαν να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στην γιορτή της εταιρίας μας και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε σταθερά δίπλα τους και για τα επόμενα χρόνια.

Μαρία Δρίτσα, Υπεύθυνη Πωλήσεων & Marketing

Η συνάντηση των συνεργατών της εταιρίας μας μας στο Πορτο Χέλι είχαμε τεράστια επιτυχία. Οι συμμέτοντες ήταν πάνω από 160 και είχαμε 10 σκάφη στη θάλασσα, που έδωσαν την δυνατότητα να δοκιμαστούν οι εντυπωσιακοί νέοι κινητήρες της Mercury. Ήταν μια μεγάλη γιορτή και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σ΄αυτήν.

Μassimiliano Mucchietto, Vice President Sales & Marketing, Brunswick in EMEA

Eίναι πραγματικά υπέροχο που παραβρέθηκα σε αυτή την εκδήλωση. Ήταν μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι κοντά στους ανθρώπους της θάλασσας στην Ελλάδα. Χαίρομαι που συνεργαζόμαστε με την Ζώης Ευσταθίου ΑΕ. Ήταν υπέροχο που δώθηκε η δυνατότητα στους dealers, στον τύπο αλλά και σε πολλούς τεχνικούς να τεστάρουν τα νέα μοτέρ στο νερό.

Γιάννης Παπαδόγιας, Τεχνικός Διευθυντής

Παρουσιάσαμε τους νέους κινητήρες V6 και V8 της Mercury Marine καθώς και την 150 Xs καθώς και τους μικρούς κινητήρες 15 & 20 EFI. Τα πλεονέκτηματα αυτών των 2 κινητήρων είναι το πάρα πολύ μικρό βάρος. Μιλάμε για τετράχρονους κινητήρες V στα 233 και στα 270 κιλά αντίστοιχα, με πολύ μεγάλες οικονομίες. Ο κινητήρας 250 έχει την δυνατότητα να μειώσει την κατανάλωσή του στα 20 λίτρα την ώρα (λίτρο/μίλι). Έχουν φοβερή αξιοπιστία λόγω της ηλεκρονικής διαχείρησης και διαθέτουν πάρα πολύ μικρό συντελεστή NVH (Noise, Vibration, Harshness), δεν έχουν δηλαδή καθόλου τραχειά λειτουργία. Τα decibel του θορύβου είναι τα ελάχιστα και λόγω των κυβικών έχουν μεγάλη ροπή σε όλο το φάσμα των στροφών. Οι νέοι αυτοί κινητήρες αντικαθιστούν τους Verado, τους δίχρονους Optimax και όλη την παλιά γκάμα των κινητήρων Mercury.

Νίκος Βλατάκης, Υπεύθυνος Τεχνικών Πωλήσεων

Είμαστε σίγουροι ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ καλή. Το κλίμα φαίνεται οτι έχει αναστραφεί και εμείς σαν εταιρία βοηθάμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαστε σίγουροι ότι τέτοιες εκδηλώσεις έχουν πάντα θετικό πρόσημο και ελπίζω και οι άλλες εταιρίες να μας ακολουθήσουν προς όφελος του χώρου.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

ΚατηγορίαΕΚΔΗΛΩΣΗ
Print
Back To Top