35η έκθεση NATEX, η μεγάλη γιορτή της θάλασσας. 17-19 Φεβρουαρίου 2023 στο Φάληρο.

Του Νίκου Ρακιτζή

35η έκθεση NATEX, η μεγάλη γιορτή της θάλασσας. 17-19 Φεβρουαρίου 2023 στο Φάληρο.

Μετά το 2019 - λόγω απαγόρευσης covid - πραγματοποιείται ξανά σε κλειστό χώρο η παλαιότερη έκθεση για τα σπορ της θάλασσας. Από το 1987 η έκθεση ΝΑΤΕΧ είναι ο πόλος έλξης των ανθρώπων που αγαπούν τις δράσεις και τα σπορ του νερού.

Είναι η μοναδική έκθεση για τους φίλους της θάλασσας, που πραγματοποιείται μέσα στη πόλη και πάνω στη θάλασσα. Στο καλύτερο σημείο της ακτογραμμής της παραλιακής Αθήνας, δίπλα στον Πειραιά, κάνει την πρόσβαση στον επισκέπτη εύκολη και γρήγορη.

Φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η PADI ο μεγαλύτερος στο κόσμο εκπαιδευτικός οργανισμός scuba diving, παρουσιάζει το δικό της «χωριό» το γνωστό PADI VILLAGE με καταδυτικά κέντρα από όλη την Ελλάδα.

Ελάτε να ενημερωθείτε πρώτοι για τα καινούργια προϊόντα του 2023 και πετύχετε συμφέρουσες αγορές, βελτιώνοντας και εμπλουτίζοντας τον εξοπλισμό σας.

Όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθούν και φέτος πλήθος σεμιναρίων, σχετικά με τα θέματα που περιλαμβάνει η ΝΑΤΕΧ. Τις ομιλίες αυτές μπορούν να τις παρακολουθήσουν ελεύθερα οι επισκέπτες της έκθεσης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 17 -19 Φεβρουαρίου 2023

ΤΟΠΟΣ: Κλειστό Στάδιο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ Π. Φάληρο, Αθήνα

ΘΕΜΑΤΑ: ΨΑΡΕΜΑ, ΒΑΡΚΕΣ, ΦΟΥΣΚΩΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ & ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ.

Υπάρχει η δυνατότητα Δοκιμής Σκαφών και Ψαρευτικού Εξοπλισμού στην θάλασσα.

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή: 15:00 - 21:00

Σάββατο: 10:00 - 21:00

Κυριακή: 10:00 - 21:00

Στο www.natex.gr από τις αρχές Φεβρουαρίου θα ενημερώνεστε για όλα τα νέα της έκθεσης, την συμμετοχή των εκθετών καθώς για τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

NatexMedia - Εκδόσεις Βαρβέρη – Τηλ: 210 7223168

ΚατηγορίαΕΚΘΕΣΗ ΝΑΤΕΧ
Print
Back To Top