Τα φουσκωτά σκάφη WINNER στην 34 έκθεση ΝΑΤΕΧ 2021.

25/26/27 Σεπτεμβρίου 2021 - Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο.

Τα φουσκωτά σκάφη WINNER στην 34 έκθεση ΝΑΤΕΧ 2021.

Η εταιρεία Winner, ιδρύθηκε το 1990 από τον Γιάννη Ταράση στην Καλλιθέα, που ξεκίνησε την κατασκευή φουσκωτών σκαφών, έχοντας το αναμφισβήτητο κέρδος από την πολυετή ενασχόληση του σε αγώνες ταχυπλόων και φουσκωτών σκαφών και έχοντας κατακτήσει πολλές νίκες και πανελλήνια πρωταθλήματα. Λίγα χρόνια αργότερα, το ναυπηγείο εγκαταστάθηκε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στο 2ο χλμ. Κορωπίου - Μαρκόπουλου όπου λειτουργεί έως σήμερα.

Από την ίδρυση της, έχουν περάσει 17 χρόνια επιτυχιών και ανάπτυξης και συνεχίζει τον εμπλουτισμό της γκάμας της σε κατασκευές, αριθμώντας σήμερα ήδη 15 μοντέλα, ικανά να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη στο χώρο του φουσκωτού. Και όπως διαβάζω στην ιστοσελίδα της, η κατασκευή βασίζεται σε νέες μεθόδους και τεχνοτροπίες διαχείρισης τεχνολογικά προηγμένων υλικών, όπως unidirectional, biaxial 45 BIAX, 0-90 BIR, airex, Kevlar κλπ.,με στόχο πάντα την υψηλότερη δυνατή ποιότητα κατασκευής για ασφάλεια, που έχει υποχρέωση να προσφέρει στούς πελάτες της.
Το 33 Sport, διά χειρός - σχεδίασης και κατασκευής, Γιάννη Ταράση, είναι η απάντηση στον ανταγωνισμό αλλά και τις τάσεις της αγοράς για μεγάλα φουσκωτά.

Έκθεση NATEX by the SEA
  • 25-27 Σεπτεμβρίου 2021
  • Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο, Αθήνα. ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΩΡΟ.

ΣΚΑΦΗ, ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΨΑΡΕΜΑ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ.

Σαββατοκύριακο: 10:00 -19:30, Δευτέρα: 11:00 -19:30.

Από την Varveris Publications και την ψηφιακή πλατφόρμα www.NatexMedia.gr

ΚατηγορίαΕΚΘΕΣΗ ΝΑΤΕΧ
Print
Back To Top