Στιγμιότυπα από το περίπτερό μας στον Ναυτικό Σαλόνι.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη T.166

Στιγμιότυπα από το περίπτερό μας στον Ναυτικό Σαλόνι.

Εντύπωση έκανε στους διαδρόμους του Ναυτικού Σαλονιού, η κινούμενη "εξωλέμβια" της MERCURY,  που πρόβαλε ένα ιδαίτερο δώρο που έδινε η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ από το περίπτερό της.

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε και το Σαββατοκύριακο η προσέλευση του κοινού στο Ναυτικό Σαλόνι, παρά τον πολύ κακό καιρό ιδιαίτερα του Σαββάτου. Από το περίπτερό μας πέρασαν πολλοί αναγνώστες των εντύπων μας και μας έδωσαν συγχαρητήρια για την ηλεκτρονική έκδοση των περιοδικών στην διεύθυνση www.natexmedia.gr. Αυτό που άρεσε περισσότερο ήταν η σωστή οργάνωση των θεμάτων, η ταυτόχρονη παρακολούθηση videos, το ανέβασμα άρθρων από το αρχείο και πολλά άλλα πλεονεκτήματα, που για τεχνικούς λόγους δεν μπορεί να έχει μια χάρτινη έκδοση.

O νέος πρόεδρος του Παγκρήτιου Βαγγέλης Χάλαρης, με το μέλος Παντελή Σαάπογλου και τον πρώην αντιπρόεδρο του Ομίλου Γιώργο Γεωργαντά.

Τα μέλη του Ναυτίλου, με τον νέο πρόεδρο Πάνο Καραμεσίνη στο περίπτερό μας. Το περιοδικό ΣΚΑΦΟΣ ακολουθεί σταθερά, σαν χορηγός τις ανθρωπιστικές αποστολές της Λέσχης στα νησιά του Αιγαίου.

Ο Δημοσθένης Βαρβέρης με τον Κωνσταντίνο Σιμιτζή πρόεδρο του Ευβοϊκού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και τον Ανδρέα Μαυριγιαννάκη πρόεδρο της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ., μετά τις αποφάσεις του Σαββάτου 11/11/2021 για την πραγματοποίηση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, τον Ιούνιο στην Σύρο.

ΚατηγορίαΕΚΘΕΣΕΙΣ
Print
Back To Top